Ce înseamnă dacă dormi în poziţia „barză”

Banala poziţie în care adormi poate dezvălui o mulţime de lucruri interesante despre caracterul tău.

24 iun. 2014, 13:07
Ce înseamnă dacă dormi în poziţia „barză”

Specialiştii au descoperit că există peste 30 de poziţii de somn, însă şapte dintre acestea sunt cel mai frecvent întâlnite, fiecare dintre ele fiind asociată cu un tip de personalitate. Aşadar, spune-mi cum dormi, ca să-ţi spun cine eşti!

1. Cu faţa în jos – vrei să deţii controlul

Dacă adormi cu faţa în jos, cu mâinile în jurul pernei şi cu capul întors într-o parte, probabil eşti sufletul petrecerilor, o persoană care se află în centrul atenţiei.

Pe de altă parte, suporţi cu greu criticile şi te lupţi pentru a-ţi susţine punctul de vedere. Ai putea avea şi tendinţa de a deţine controlul asupra celor din jurul tău.

2. Poziţia fetus – eşti vulnerabil

După cum îi spune şi numele, această poziţie seamănă cu cea a copilului în uterul mamei: stai pe o parte, genunchii îi ţii aduşi la piept şi îţi îmbrăţişezi picioarele cu mâinile.

Poziţia fetusului semnifică faptul că deşi la suprafaţă pari a fi o persoană dură, de fapt eşti sensibil şi nesigur pe tine. Poţi fi uşor timid atunci când cunoşti o persoană, dar te relaxezi în scurt timp.

3. Poziţia „barză” – un timid ascuns

Faţa în jos, un picior drept şi unul îndoit, iar ambele mâini sunt ţinute de obicei în acelaşi mod… Acestea sunt caracteristicile poziţiei numite şi „barză”, care, în general, arată că ai două laturi ale personalităţii.

Astfel, poţi părea sigur pe tine atunci când cunoşti o persoană şi când stai de vorbă cu ea, dar de obicei ai prefera să stai în „umbră”, din cauza timidităţii. Desigur, poate fi valabil şi invers. Mai exact, să pari foarte retras la suprafaţă, dar de fapt să fii o persoană foarte ambiţioasă.

4. Copacul – sociabil

Această poziţie, pe o parte, cu ambele braţe pe lângă corp, descrie o persoană sociabilă şi prietenoasă, căreia îi face plăcere să fie mereu în pas cu ultimele tendinţe în modă.

Totuşi, ea poate acorda puţin prea multă încredere oamenilor, iar ceilalţi o pot percepe ca fiind uşor superficială.

5. Poziţia semi fetus – eşti echilibrat

O poziţie foarte confortabilă, adoptată în mod frecvent de multe persoane, în care atât picioarele, cât şi mâinile sunt îndoite uşor.

Poziţia semi-fetus pur şi simplu descrie felul în care îţi percepi viaţa: sănătoasă, confortabilă şi echilibrată. Dacă aţipeşti în acest fel, este posibil să nu te confrunţi cu foarte multe probleme în viaţă.

6. Poziţia soldatului – persoană tăcută

Dacă de obicei adormi pe spate şi cu ambele braţe întinse pe lângă corp, eşti o persoană destul de timidă, de retrasă şi de tăcută.

Îţi place ordinea, ai standarde ridicate în viaţă şi ceri acelaşi lucru şi celorlalţi.

Citeşte mai multe pe  clicksanatate.ro