Ce înseamnă dacă vezi o cruce în vis

Nu se întâmplă prea des nimănui să vadă o cruce în vis. Este un simbol puternic, cu foarte multe conotații religioase și spirituale, dar în vise are semnificații mult mai profunde.

22 ian. 2017, 06:44
Ce înseamnă dacă vezi o cruce în vis

Se crede că, dacă îți apare o cruce în vis, este de bun augur și îți poartă noroc, scrie libertatea.ro. Crucea este simbolul credinței, al speranței și al izbăvirii. Dacă îți apare într-un vis care îți transmite sentimente pozitive, este semn bun și înseamnă că vei avea parte de o perioadă lungă liniștită, echilibrată și plină de afecțiune.

Citeşte şi Ce înseamnă când visezi un copil

Interpretarea acestui simbol ține, însă, foarte mult și de context.

Dacă visezi cruce în timpul unui coșmar, semnificația ei este cu totul alta. În acest caz, crucea este un avertisment că te așteaptă un moment de cumpănă și că nu vei trece peste el decât dacă vei face un sacrificiu dureros.

Ce înseamnă când te rogi la o cruce în vis
Când visezi că te afli în fața unei cruci și te rogi, ai toate șansele ca dorințele tale să fie duse la îndeplinire.

Crucea transmite rugămințile tale și îți poate dărui în schimb o speranță nouă, o bucurie sau sentimente de împlinire.

Crucea, de regulă, reprezintă împlinire și speranță. Doar dacă este răsturnată poate însemna pierdere sufletească sau chiar moarte.

Citeşte şi Ce ai visat azi-noapte? Explicaţia celor mai comune vise

De asemenea, crucea acoperită, fie că te rogi la ea sau doar că treci prin fața ei, este tot un semn de rău augur. Și ea poate înseamna pierdere, boală gravă sau deces.

Ce înseamnă dacă porți cruce în vis

Cruciulița din aur semnifică prosperitate, dar și fericire în familie

Chiar dacă în realitate nu obișnuiești să porți cruciuliță la gât, dacă visezi că ai un pandantiv sub formă de cruce înseamnă că vei trece peste un moment dificil cu bine sau că vei găsi sprijin la momentul oportun pentru a învinge toate greutățile.

Dacă visezi că porți o cruciuliță din lemn, aceasta îți va aduce fericire.

Iar, dacă ai o cruce în vis din aur, aceasta înseamnă fericire în căsnicie.