Ce înseamnă dacă visezi un apropiat decedat?

Se întâmplă câteodată să visăm persoane aproapiate care au trecut în nefiinţă. Aceste vise reuşesc să ne bulverseze sau să ne dea o stare de nelinişte, făcându-ne să ne întrebăm ce semnifică visul respectiv.

04 dec. 2015, 15:36
Ce înseamnă dacă visezi un apropiat decedat?

Câteodată, se întâmplă ca oamenii să viseze persoane dragi care au trecut în nefiinţă, atunci când se află într-o situaţie grea. Se pare că acesta este un strigăt de ajutor din partea visătorului, care arată că este într-o situaţie grea din care nu poate ieşi.

Cei care au coşmaruri în care apar persoane apropiate decedate au un sentiment de vinovăţie faţă de cel pe care îl visează, şi nu vor să recunoască nici măcar în faţa lor. Din această cauză, cel mort apare în vis, sub cele mai groaznice înfăţişări, conform lifestyle.bzi.ro

Mai mult, se întâmplă ca morţii să aducă visătorului o informaţie pe care, cel decedat nu avea cum să o ştie. Aceste vise reuşesc să îi facă pe oameni să se gândească că există lumea de dincolo, iar contactul dintre morţi şi vii este  real, deoarece, adesea se întâmplă ca mesajul să coincidă cu realitatea.