Ce înseamnă, de fapt, când visezi că eşti gravidă. Nu întotdeauna este ceva pozitiv

Atunci când visezi că ești gravidă, nu este întotdeauna un lucru pozitiv. Iată ce semnifică, de fapt, femeia însărcinată în vis.

31 mai 2022, 11:08
Ce înseamnă, de fapt, când visezi că eşti gravidă. Nu întotdeauna este ceva pozitiv

Putem pariu că cel puțin o dată ți s-a întâmplat să visezi că ești gravidă. Acest gen de vise sunt destul de dese, iar, conform dicţionarelor de interpretare a viselor, acest lucru poate avea felurite înţelesuri.

Ce înseamnă, de fapt, când visezi că eşti gravidă

Mulți dintre cei care interpretează vise sunt de părere că atunci când visezi că eşti gravidă, subconştientul tău te pregăteşte, de fapt, pentru o nouă responsabilitate.

Totuși, poate fi vorba care are legătură cu viaţa personală sau cu cea profesională şi este bine dacă poţi să îţi aduci aminte cât mai multe detalii din vis.

Citește și: Ce înseamnă când visezi o persoană care a murit. Ce trebuie să faci în ziua respectivă

Dar, dacă reacționezi negativ la sarcina în vis s-ar putea să nu fii pregătită pentru noua responsabilitate şi să încerci să eviţi pe cât posibil să faci un nou pas. În schimb, dacă reacţionezi pozitiv, înseamnă că eşti gata să iei în primire noile provocări care te aşteaptă.

O altă interpretare se referă la acele femei care încă nu au avut copii. Unii susțin că o femeie care nu este mamă visează că este însărcinată, poate fi vorba despre ceasul biologic şi de o “avertizare” a acestuia cu privire la vârsta care mai poate permite o sarcină.

Totodată, acest vis mai apare şi în rândul femeilor care, dintr-un motiv sau altul, au pierdut o sarcină şi sugerează că acea traumă încă nu este pe deplin vindecată.

Dar, dacă visezi o altă femeie însărcinată, acest lucru are interpretări diferite, în funcţie de culturi. Astfel, în civilizaţia europeană, gravida are o semniicaţie pozitivă, iar prezenţa ei în vis poate sugera o surpriză frumoasă care te aşteaptă în viitorul apropiat, scrie fanatik.ro.

Ce înseamnă dacă visezi că faci un test de sarcină

Mai multe schimbări au loc în viața ta și simți că treci printr-un text care îți arată dacă ești pregătită pentru ele. Mai poate însemna că te temi să devii mămică.

Citește și: Fecioara Maria, ce zodii sunt binecuvântate la sfârşitul săptămânii

Dacă aștepti un copil sau încerci să rămâi gravidă în realitate poate însemna că își dorești un copil și că ai emoții cu privire la travaliu și la naștere.