Ce înseamnă sărutul pe frunte

Un sărut este exprimarea afecțiunii și deseori transmite mesaje ascunse despre sentimentele celui care sărută. Unul dintre cele mai întâlnite săruturi în societatea noastră este sărutul pe frunte. Părinții își sărută copii pe frunte, rudele apropiate fac asta, verii, chiar și unii prieteni fac asta.

24 oct. 2016, 14:41
Ce înseamnă sărutul pe frunte

Dacă ai fost sărutată de un iubit pe frunte ai simțit un pic de confuzie și nu ai știut cum să reacționezi la un asemenea gest. Poate te-ai gândit că îi miroase gura sau ești prea mică de înălțime ca să se coboare să te sărute pe buze. Sigur te-ai gândit că poate te place ca o prietenă, nu ca iubită.

Există însă diverse motive și semnificații ale sărutului pe frunte

Poate fi o binecuvântare fără cuvinte

Da, bătrânii fac asta de obicei nepoților, dar iubitul tău are sentimente sincere pentru tine și vrea să aibă grijă de tine. Un asemenea bărbat este unul de păstrat.

Afecțiune fără intenții sexuale

Iubitul tău te iubește și un sărut pe frunte denotă că te respectă și că pune pe primul loc dragostea și nu partea intimă a unei relații. E genul de bărbat care poate sta intins pe iarbă lângă tine, privind stelele. Este un romantic veritabil.

Citeşte mai mult pe unica.ro