Ce învaţă liceenii de la AD Xenopol despre rock după incendiul de la Colectiv

După incendiul izbucnit în clubul Colectiv din Capitală, în timpul unui concert rock, profesorii de religie de la Colegiul ”A.D. Xenopol” din București le explică elevilor că muzica rock are efecte deosebit de grave asupra lor, întrucât ea pregăteşte acceptarea de către omenire a Satanei.

10 nov. 2015, 04:39

„Propaganda care se face rockului face parte din planul de pregătire a unei noi ere în care toate religiile monoteiste să fie inlocuită cu o religie unică, New Age. Această nouă religie pregăteşte acceptarea de către omenire a unui Mântuitor nou, Anti-Hristos, pe motiv că el va rezolva totul”, arată un material redactat de profesori, împărţit elevilor şi distribuit pe Facebook.

De asemenea, cadrele didactice au mai scris că structura muzicii rock cine din ceremonia voodoo şi că mesjul „Satan este Dumnezeu”  este unul din mesajele ascunse în versurile cântecelor.

„Paul Mc Cartney a declarat că nimeni dintre noi nu crede în Dumnezeu. Black Sabbath într-un disc au spus: Isus tu ești urâtul. KISS într-un disc a scris: Diavolul este Dumnezeul tău. Dumnezeul rockului va fura sufletul tău curat. Rolling Stones cânta “Sympathy for the Devil”, adică “Simpatie pentru diavol”, care este imnul sataniștilor”, mai arată materialul citat.

Totodată, profesorii susţin că muzica rock are multe denumiri diabolice. Astfel, literele inițiale ale trupei AC/DC înseamnă antichrist/moarte pentru Cristos,  iar literele inițiale al formației KISS înseamnă regi în slujba lui Satan.

Dupa cum se poate vedea in materialul scris de mai jos, elevii sunt invatati ca muzica rock este demonica, iar „monstrii sacri”precum Mick Jagger sau Beatles sunt creaturi demonice!
Incredibilele invataturi sunt predate elevilor, chiar la ora de religie, la colegiul A.D. Xenopol, sustine un utilizator al retelei de socializare, care a postat si „dovezile”, respectiv textele redactate cu asemenea ineptii!

„Dupa tragedia de la Club Colectiv, grija profesorilor de religie de la Colegiul „A.D. Xenopol” din Bucuresti este sa explice elevilor cum e cu muzica rock si influentele satanice, distribuind aceste pagini. La orele de religie, elevii invata despre „satanicii” Eminem, Mick Jagger, Lady Gaga si Beatles. Va rog, printre proteste de strada si lozinci anti-politicieni, sa cititi si sa va cruciti. Cu asta se ocupa invatamântul de azi. stiu, de mâine va fi razboi la ore. Rock’n’roll. Astept vesti despre orice gen de reactie negativa din partea colectivului didactic.” se arata in postarea de pe Facebook.

Potrivit materialului redactat, „Piesa rain Man a lui Eminem nu are nici un sens, rosteste numere la intamplare, iar la sfarsitul piesei spune ca sufletul lui este posedat de acest diavol. Ceata lui Lucifer se ocupa si cu muzica si de aceeea sunt atat de malefici in ceea ce fac si le iese atat de bine”

„Rolling Stones canta „Sympathy for the devil”, simpatie pentru diavol, care este imnul satanistilor”. Conducatorul Formatiei, Mick Jagger, este vandut diavolului, a fost initiat de doua vrajitoare, fiind numit demonul rock-ului”

„John Lennon spune crestinismul se va pierde, va dispare, suntem mai populari decat IIsus” „Possessed zice: Ajuta-ma si o sa-ti imbolnavesc mintea, beau sangele animalului si tin cheile usior mortii, am porunca de la domnul meu satan sa disrug ceea ce oamenii iubesc”. 

Biserica Ortodoxă Română și Patriarhul Daniel au fost puternic contestați în ultimele zile și în stradă și pe rețelele de socializare, din cauza reacției întârziate pe care au avut-o după tragedia din Colectiv. Preoții au organizat prima slujbă abia după patru zile de la tragedie, nu au ținut o slujbă de pomenire la Clubul Colectiv, iar Patriarhul Daniel a reacționat nervos în fața întrebărilor jurnaliștilor și a declarat că oamenii ”ar trebui să vină la biserică nu la club”.

După ce zeci de mii de oameni au scandat, miercuri seara, în toată țara ”Jos Patriarhul” și ”Vrem spitale, nu catedrale”, Patriarhul Daniel le-a cerut iertare tinerilor, joi, „dacă unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lămuritoare sau au fost răstălmăcite”.  

Incendiul din clubul Colectiv din Capitală a izbucnit vineri, în timpul unui concert rock, al formaţiiei „Goodbye to Gravity”. În urma tragediei, 32 de oameni au murit, iar alţi 200 au fost răniţi. 


loading...
Partenerii noștri