Ce îşi doreşte Andreea Bălan de la noul iubit. Noi declaraţii despre relaţia cu George Burcea: „Nu a fost alături de mine!”

Ce îşi doreşte Andreea Bălan de la noul iubit. Vedeta a fost prezentă în podcastul „Vorba lui Jorge”, unde a vorbit despre viaţa ei prezentă, dar şi trecută. Blondina a mărturisit că și-ar dori pe cineva în viața ei care să fie exact ca ea, mai precis „un suflet cald și foarte calm”.

02 mai 2023, 23:36
Ce îşi doreşte Andreea Bălan de la noul iubit. Noi declaraţii despre relaţia cu George Burcea: „Nu a fost alături de mine!”
Ce îşi doreşte Andreea Bălan de la noul iubit

Ce îşi doreşte Andreea Bălan de la noul iubit. Chiar dacă nu s-a mai afișat de ceva timp la brațul unui nou bărbat, cântăreaţa știe ce vrea acum în viața ei din punctul de vedere al unei relații. În plus, jurata de la “Te cunosc de undeva” știe cum să se curețe de toate energiile negative care îi dau târcoale.

Ce îşi doreşte Andreea Bălan de la noul iubit

Dacă ierți, începi să crești în vibrație înaltă și vei atrage oameni cu vibrație înaltă, vei atrage oameni buni în viața ta și eu am înțeles lucrul ăsta. Poate și unii prieteni s-au schimbat. Și în relația personală am început să atrag oameni mult mai mișto.

Îmi doresc să fiu iubită așa cum sunt eu! Nu doar eu, toată lumea își dorește asta! Să fie un suflet foarte cald și calm, foarte calm, și să nu se supere, ca mine. Să nu ia nimic personal. Să fie foarte calm și cald și să dea iubire, multă iubire!”, a spus Andreea Bălan.

Cântăreața a povestit că l-a iertat pe fostul său soț, tatăl fetițelor sale, Ella și Clara. „Nu a fost alături de mine! Eu am suferit niște pierderi fizice, emoționale. El nu a înțeles piederea mea fizică, dar l-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea pentru că dacă nu ierți, Universul nu îți dă ceea ce tu îți dorești! Tu te înalți în vibrație și tot atragi pe vibrația joasă pe care tu ești.

George e bărbatul cu care am doi copii. Fără el nu aș fi avut aceste fetițe minunate. Sunt foarte recunoscătoare, foarte recunoscătoare! Îmi doresc chiar să fie fericit! E într-o relație stabilă, nu aș fi vrut să înșire, să vină la fetițe înr-o lună cu una, altă lună cu alta, nu!  

La început mi s-a părut prea repede să introducă… dar acum pentru că există stabilitate e minunat! Aceeași persoană tot timpul. E minunat! Și se poartă frumos cu ele!”, a mai mărturisit vedeta.