Ce îţi este predestinat în funcţie de ziua de naştere

Ziua de naştere spune mai multe despre tine decât ai crede - Iată ce îţi pregăteşte destinul în funcţie de ziua în care ai venit pe lume! 

20 mai 2015, 11:58
Ce îţi este predestinat în funcţie de ziua de naştere

1, 10, 19

Îţi este predestinat să fii lipsită de teamă în orice situaţie. Eşti stăpână pe tine şi reuşeşti să te afirmi cu uşurinţă.

2, 11, 20

Sensibilitatea şi delicateţea sunt cele două mari calităţi ale tale. Îţi este menit să îi ajuţi pe cei din jur şi te simţi împlinită atunci când cei din jur au succes.

3, 21

Îţi este sortit să fii plină de viaţă în orice situaţie şi să nu îţi pierzi echilibrul interior indiferent de problemele pe care le întâmpini.

4, 25

Eşti foarte practică şi pui mare preţ pe confort. Îţi este menit să fii raţională şi să nu te laşi dominată de emoţii.

5, 12

Adori să îţi asumi riscuri şi te laşi purtată de val. Încă din copilărie îţi este menit să înveţi din orice experienţă, fie ea fericită sau nu.

6, 15, 24

Îţi place să ai grijă de cei din jur şi îţi asumi cu plăcere rolul de protector. Îţi este predestinat să ajuţi atât oamenii, cât şi animalele care au nevoie.

7, 16

Faci lucrurile numai aşa cum vrei tu şi eşti percepută ca fiind rebelă. Îţi e menit să visezi, să creezi şi să faci planuri întreaga viaţă.

8, 17

Eşti uşor de influenţat aşa că trebuie să ai mare grijă cu ce fel de oameni intri în contact. Îţi este sortit să munceşti din greu pentru a reuşi.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.