Ce machiaj să alegi în funcţie de semnul tău zodiacal

Astrologii susțin că gusturile noastre în materie de make-up sunt influențate de astre, ca și alte aspecte ale personalității noastre. Află și tu ce tip de machiaj și se potrivește cel mai mult în funcție de semnul tău zodiacal.

24 oct. 2017, 08:58
Ce machiaj să alegi în funcţie de semnul tău zodiacal

BERBEC:

Nativele născute sub acest semn zodiacal preferă machiajul natural pentru că au fost înzestrate cu o frumusețe nemaivăzută, scrie estisuperba.ro. Pentru aceste native se potrivește machiajul realizat cu ajutorul unui luciu de buze sau a unui rimel, iar dacă sunt fane ale fardului de pleoape, pot apela la nuanțe pastelate.

Citeşte şi Trasaturile DOMINANTE ale celor 12 zodii. Ti se potrivesc?

TAUR:

Femeile taur adoră machiajul și sunt foarte atente la fiecare detaliu. Cu siguranță că aceste native apelează de fiecare dată la rujurile care să se asorteze cu ținuta lor și rimelul este nelipsit din rutina lor zilnică. În ceea ce privește machiajul de seară,femeile taur ar trebui să folosească fardurile în tonuri de gri sau pe cele în nuanțe de roz sau verde.

GEMENI:

Gemenii sunt persoane libertine care sunt deschise întotdeauna la nou. De aceea, aceste femei nu se tem să experimenteze și folosesc dese ori nuanțe de culori care atrag atenția. Culorile care li se potrivesc sunt violetul și albastrul.

RAC:

Nativele aceste zodii sunt firi emotive și, în general, aceste femei preferă nuanțele marine, precum verdele, turcoazul și albastrul. Totodată, femeile rac își accentuează privirea folosind folosind un mascara cu efect de volum.

LEU:

Nativele născute sub acest semn zodiacal vor să fie mereu în centrul atenției și le place să fie admirate. Culorile care li se potrivesc acestor femei sunt în general culorile calde în nuanțe de roșu, auriu și portocaliu. Cel mai bine li se potrivesc rujurile în culori strălucitoare, asemenea personalității lor.

Citeşte şi Cele mai bune combinatii de zodii. Ce ai de făcut daca nu eşti in top

FECIOARĂ:

Fecioarele sunt persoane simple și cel mai bine ies în evidență prin naturalețe. Acest lucru nu înseamnă că nu le place să se machieze, dar cel mai bine le avantajează culorile nude, cât mai naturale. Rimelul și luciul de buze transparent sunt nelipsite din ritualul lor zilnic.

BALANȚĂ:

Femeile balanță sunt foarte preocupate de aspectul lor fizic și de aceea adoră machiajul. Culorile care le avantajează sunt culorile complementare, precum auriu și violetul. Cu ajutorul lor își scot privirea în evidență. Pentru buze, rujurile în nuanțe pastelate li se potrivesc perfect.

SCORPION:

Machiajul care li se potrivește acestor native constă în nuanțe de negru și gri, dar și de albastru închis. Pentru a-și accentua priirea, pot folosi un eyeliner negru. Rujurile care le scoate în evidență trăsăturile sunt cele în nuanțe de ciocolatiu sau de roz intens.

SĂGETĂTOR:

Se știe despre aceste native că nu prea se supun regulilor. Ei bine, nici când vine vorba de machiaj nu se conformează regulilor. Pentru ele sunt perfecte fardurile în culori neutre și rujurile purpurii. Totuși, li se potrivesc și culorile electrice precum albastrul intens.

CAPRICORN:

Femeilor născute sub acest semn zodiacal li se potrivesc fardurile în nuanțe de verde intens și maro cu tente aurii. Pentru buze, pot alege cu încredere rujurile bej sau vișini, dar și rozul li se potrivește de minune.

VĂRSĂTOR:

Din trusa de machiaj a acestor femei nu ar trebui să lipsească fardurile cu tonuri de violet, albastru sa turcoaz, iar ca ruj ar trebui să folosească nuanțe de roz.

PEȘTI:

Aceste femei sunt sensibile și datorită zodie lor de apă, cele mai indicate culori pentru zona ochilor sunt cele în nuanțe de albastru și violet. Pentru buze ar trebui să folosească nuanțe delicate, precum roz au rujuri de culoarea pielii.