Ce mănâncă David Popovici în fiecare dimineaţă. Se trezeşte la 4:30: „Este un obicei mai special”

Ce mănâncă David Popovici în fiecare dimineaţă. Campionul le-a vorbit copiilor care se antrenează la acelaşi bazin de înot unde merge şi el despre stilul său de viață, despre alimentele pe care le consumă în fiecare zi și despre cum reușește să facă performanță.

22 iun. 2022, 15:19
Ce mănâncă David Popovici în fiecare dimineaţă. Se trezeşte la 4:30: „Este un obicei mai special”
Ce mănâncă David Popovici în fiecare dimineaţă

Ce mănâncă David Popovici în fiecare dimineaţă. Tânărul a povestit că se trezeşte foarte devreme, ca să aibă timp să mănânce şi să se digere mâncarea, până ajunge la antrenament, care este la 6:30. Părinţii lui îi aduc micul dejun la pat, în jurul orei 04.30, iar campionul adoarme la loc, încă puțin.

Citeşte şi: Astrogramă David Popovici realizată de Daniela Simulescu: „Soare, Mercur, Marte, Jupiter, toate în Fecioară. Cu astfel de hartă natală, oricine atinge perfecțiunea”

Ce mănâncă David Popovici în fiecare dimineaţă

David Popovici mănâncă cu două ore înainte de antrenament un iaurt mare, amestecat cu banane, chia, miere și fulgi de ovăz. El mai consumă fructe uscate precum migdale şi curmale. Campionul a mărturisit că este conștient de faptul că obiceiul de a mânca la această oră poate fi considerat ciudat.

Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00„, a povestit David Popovici, potrivit Şcoala9.ro.

David Popovici dezvăluie ce a făcut cu prima sa medalie la Mondiale

David Popovici (17 ani) s-a calificat cu primul timp în finala probei de 100 de metri liber de la Campionatatele Mondiale de natație, iar după cursă a vorbit cu presa şi a dezvăluit cum a reuşit să se refacă după finala la 200 de metri liber, disputată luni seară, dar şi ce a făcut cu prima sa medalie mondială de seniori.

De ce să ne oprim aici dacă ne-a mers așa de bine? De ce să nu continuăm și să vedem care este adevăratul potențial, cel puțin zilele acestea? Nu m-a consumat foarte mult proba de luni, am avut o noapte ceva mai grea, de la oboseală, entuziasm.

Am dormit mai greu, a trebuit să mă trezesc devreme, având în vedere că a fost a doua probă de dimineață, însă m-am descurcat, m-am mobilizat și mâine urmează ultima mea probă din concurs.

Dimineață m-am reconectat simplu, m-am spălat pe față și am tras draperia pentru că aș mai fi dormit două-trei ore. Am avut mare grijă cu medalia, am primit și o cutie, nu-mi venea să o pun în buzunar sau la gât.

Nu-mi place să mă plimb cu medaliile de gât, nu mi-a plăcut niciodată, iar acum e în siguranță, gata să fie expusă pe undeva, prin cameră, chiar dacă încă nu am nimic expus. Reprezintă dovada că sportul românesc poate aduce un campion mondial și la înot”, a explicat David cum a decurs refacerea după aurul de luni, potrivit Gsp.