Ce mănâncă de Paşte deţinuţii de lux din Arestul Capitalei

Arestaţii de lux din Centrul de Reţinere al Poliţiei Capitalei nu vor avea parte de o slujbă de Înviere, dar vor beneficia de o masă festivă de Paşte, meniul fiind diferit de cel de zi cu zi. Radu Mazăre, Marian Vanghelie, Elena Udrea şi alte celebrităţi aflate în Arestul Central vor avea la masa de duminică friptură de porc şi piure de cartofi, informează România TV. De asemenea, nu vor lipsi nici ouăle roşii.

10 apr. 2015, 13:44
Ce mănâncă de Paşte deţinuţii de lux din Arestul Capitalei

Fiecare deţinut de la Arestul Central al Poliţiei Capitalei va avea un meniu mai special de Paşte. Aceştia vor primi câte două ouă, carne şi cartofi piure. Aceştia vor primi alimentele de la Penitenciarul Rahova, deoarece la Arestul Poliţiei Capitalei nu există bucătărie.

Totodată, în tot acest timp, deţinuţii pot să consume şi alimentele primite de acasă. Toţi au primit săptămâna aceasta pachet  în care se aflau ouă vopsite preambalate, cumpărate din magazin, deoarece nu au voie să primească ouă vopsite acasă.

Deţinuţii au posibilitatea să asculte şi slujba religioasă, Arestul Central fiind foarte aproape de Dealul Mitropoliei. Miercuri, cei care au dorit să se spovedească şi să se împărtăşească în arest au putut sta de vorbă cu un preot care a mers în Arestul Capitalei.

Citeşte şi Românii au anul acesta un buget mai mare pentru cheltuielile de Paşte decât cel din 2014