Ce mănâncă Gigi Becali în închisoare. Alexandrina Becali: „Îi trimitem mereu pachet”

Gigi Becali se hrăneşte în penitenciar cu alimente sănătoase de acasă. Familia îi trimite des pachete şi ţine tot timpul legătura cu el. Mama lui Becali a fost şi azi la biserică să se roage pentru fiul ei.

10 aug. 2014, 11:31
Ce mănâncă Gigi Becali în închisoare. Alexandrina Becali: „Îi trimitem mereu pachet”

Mama lui Gigi Becali, Alexandrina Becali, se roagă duminică de duminică la biserică pentru ca fiul ei să se întoarcă mai repede acasă. Între timp, are grijă ca lui Gigi să nu-i lipsească nimic în închisoare şi, mai ales, să nu ducă dorul alimentelor sale preferate.

„Îi trimitem mereu mâncare. Brânză, iaurt şi de-astea. Asta mănâncă el mai mult. Carne nu prea mănâncă, mai puţină”, a povestit femeia.

Citeşte şi Gigi Becali, dezvăluiri incredibile din închisoare

Bătrâna speră ca Gigi Becali să mai beneficieze în curând măcar de o permisie şi a transmis un nou apel la clemenţă. „Să vina acasa, ca sta acolo nevinovat si stie o lume intreaga. Presedintele, daca vrea, poate oricand sa ii dea drumul pentru ca nu e vinovat. Daca era vinovat, mai zici, dar sa fii vinovat ca iti gasesti masina singur e ceva strigator la cer. Ii cer presedintelui dreptate; daca el face dreptate, si Dumnezeu ii face lui dreptate”, a declarat mama lui Gigi Becali.

GIGI BECALI, anunţ de ultimă oră: Se întâmplă pe 13 august!

Gigi Becali, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, a cerut să-i fie redusă cu şase luni pedeapsa pe care o are de făcut, în condiţiile în care condamnarea dată în dosarul Valiza nu mai este incriminată de noul Cod penal, judecătorii urmând să ia o decizie în acest caz săptămâna viitoare.

Din acest motiv, apărătorul lui George Becali a cerut instanţei înlăturarea sporului de pedeapsă de şase luni, astfel încât clientul său să rămână doar cu pedeapsa de trei ani de închisoare.

Avocatul a mai cerut ca suma confiscată clientului său să îi fie returnată.

La rândul său, procurorul a spus că în acest caz faptele nu sunt dezincriminate prin intrarea în vigoare a noului Cod Penal şi a cerut respingerea contestaţiei la executare ca fiind nefondată, dar şi respingerea solicitării privind înapoierea sumei de bani.

Ultimul cuvânt i-a aparţinut lui Gigi Becali, care a explicat că el nu a încălcat legea şi că a oferit banii respectivi pentru ca acei jucători să fie loiali, să joace bine şi să-şi apere corect şansele.

El a explicat şi contextul în care a oferit bani echipei Universitatea Cluj, afirmând că Steaua Bucureşti s-ar fi calificat direct în grupele Ligii Camopinilor, în cazul unui rezultat pozitiv obţinut de U Cluj în ultima etapă.