Ce manichiură ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Semnul zodiacal sub care esti nascuta nu iti influenteaza doar gusturile in materie de vestimentatie, ci si pe cele din domeniul manichiurii. Lasa-te inspirata de preferintele zodiei tale si cu siguranta vei obtine cele mai frumoase modele de unghii. Gasesti mai jos nuantele si designurile spre care ar trebui sa iti indrepti atentia.

24 apr. 2015, 11:55
Ce manichiură ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Afla cum sa iti faci unghiile in functie de zodie:

Rac

Romantica nativa a zodiei Rac nu se simte in largul ei cu orice fel de manichiura. Argintiul si tonurile de albastru ii exprima cel mai bine trairile interioare de zi cu zi, in timp ce lacurile de unghii metalizate sunt ideale pentru serile speciale. Daca vrei sa realizezi un model care sa iti exprime sensibilitatea, alege unul ombre de la o unghie la alta sau pe aceeasi.

Citeşte şi Horoscop inedit: Ce caută zodiile pe Google

Leu

Nu mai este o surpriza pentru nimeni faptul ca reprezentanta zodiei adora sa fie in centrul atentiei. Prin urmare, nici vorba de tonuri neutre si modele de manichiura clasica atunci cand iti faci unghiile in functie de zodia ta. Opteaza pentru auriu si bronz in combinatie cu negru. Vei obtine un model deosebit daca adaugi un ingredient chic (margele, strasuri, etc). Nicio o secunda nu vei fi considerata o aparitie banala.

Vezi şi HOROSCOP INEDIT: Cele mai longevive zodii

Fecioara

Fecioarele sunt intotdeauna atente la aspectul lor fizic, acordand atentie si ultimului detaliu. Navy, ciocolatiul si albul ofera combinatii care li se potrivesc de minune nativelor. O manichiura french reinterpretata te ajuta sa imbini clasicul cu modernul intr-o maniera stylish.

Continuarea pe DivaHair.ro.