Ce maşină şi-a cumpărat David Popovici deşi are o avere substanţială. Cum a fost surprins în trafic alături de iubia sa FOTO

David Popovici și-a achiziționat prima sa mașină după ce a obținut permisul de conducere. Tânărul înotător în vârstă de 19 ani, care tocmai a câștigat medalia de bronz în proba de 100 de metri la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, a făcut un pas important în viața sa personală.

21 dec. 2023, 20:55

Ce maşină şi-a cumpărat David Popovici deşi are o avere substanţială. Conform informațiilor furnizate de ProSport, David Popovici a optat pentru un Audi A3 fabricat în 2014. Cu toate că ar fi putut alege un bolid de lux, sportivul a rămas fidel modestiei și a achiziționat mașina cu suma de puțin peste 13.000 de euro.

Pe de altă parte, David Popovici a fost surprins și în momentul în care lua masa alături de iubita sa, Taisia. De asemenea,acesta a făcut un gest cu adevărat de aur pentru a-i premia pe copiii care au reușit să câștige lupta cu cancerul. Înotătorul român a decis să își doneze medalia de aur de la Budapesta  din proba de 200 de metri liber pentru a le confecționa fundițe micuților care au câștigat sau care sunt pe cale să învingă în lupta cu boala.

Citeşte şi: David Popovici, postare virală pe internet. Imaginea care face cât o mie de cuvinte: „Vă mulţumesc!” FOTO

Tânărul campion, care a primit oferte de la prestigioase universități din Europa și Statele Unite, a ales să studieze la Universitatea din București, în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației. În ciuda succeselor sportive și a recunoașterii internaționale, David Popovici rămâne ancorat în țara sa natală. Momentan, David Popovici se bucură de timpul liber alături de iubita sa, Taisia, înainte de a se dedica pregătirilor pentru Jocurile Olimpice din 2024, unde speră să aducă o nouă medalie pentru România.