Ce maşină şi-a luat Gigi Becali după ce l-a vândut pe Dennis Man la Parma. Bijuteria cu care milionarul circulă pe străzile Capitalei FOTO

Gigi Becali a dat lovitura în pandemie, vânzându-l pe Dennis Man la Parma, în schimbul sumei de 13 milioane de euro. Patronul FCSB şi-a făcut un cadou din banii încasaţi de la italieni şi şi-a reînnoit parcul auto.

26 feb. 2021, 12:25
Ce maşină şi-a luat Gigi Becali după ce l-a vândut pe Dennis Man la Parma. Bijuteria cu care milionarul circulă pe străzile Capitalei FOTO

Unul dintre primele lucruri cumpărate din milioanele încasate de la italieni a fost o maşină, iar Becali nu s-a zgârcit la bani. Potrivit imaginilor publicate de Cancan, și-a achiziționat un Audi Q7  pentru care ar fi plătit 50.000 de euro.Totuşi, noua achiziţie a patronului de la FCSB costă mai puţin decât prcedentele, milionarul din Pipera conducând până de curând un Bentley Bentayga, achiționat în urmă cu doi ani, pe care plătit aproximativ 250.000 de euro.

Reperat cu noua maşină pe străzile Capitalei de reporterii Cancan, Becali a încălcat mai multe reguli de circulaţie, însă a avut noroc şi nu a fost prins de poliţie până la destinaţia sa finală, impresionantul palat din Aleea Alexandru, deşi a vorbit la telefon la volan şi a trecut linia continuă.

Citeşte şi Gigi Becali, după ce Florinel Coman a fost prins conducând cu viteză şi fără permis valabil: „Se poate să-i dea puşcărie 1, 2, 3 ani, e adevărat. E grav, dar nu chiar atât de rău”

Nu la fel de norocos a fost jucătorul său de la FCSB, Florinel Coman, care riscă să facă închisoare după ce as fost prins de poliţie conducând cu permis fals şi cu o viteză de 165 km/oră. „I-am spus «Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea». Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. «Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de MM». Era foarte supărat. E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet şi e înregistrat acolo în Ucraina”, spunea Becali despre jucătorul său, încercând să minimalizeze vina acestuia.

Maşina Augi Q7 a lui Gigi Becali:

Maşina Augi Q7 a lui Gigi Becali

Citeşte şi Gigi Becali, pregătiri pentru o nouă nuntă în familie. Nepotul latifundiarului, îndrăgostit până peste cap de o blondă focoasă – FOTO