Ce maşini are în garaj Simona Halep. Bolizii de lux ai celei mai bune sportive a României VIDEO

Pe lângă numeroasele trofee cucerite celebra sportivă a acumulat și o avere pe măsură. La sfârșitul anului 2016, Simona Halep avea în cont peste 12 milioane de dolari.

13 iun. 2017, 06:52
Ce maşini are în garaj Simona Halep. Bolizii de lux ai celei mai bune sportive a României VIDEO

Printre pasiunile Simonei Halep se află la loc de cinste condusul. Din acest motiv în garajul sportivei găsim cinci masini de lux care depăsesc jumătate de milion de euro, potrivit auto-bild.ro.

Atunci când se află în tară si vrea să facă o plimbare Simona Halep poate să aleagă intre : un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera, un Range Rover si cele mai noi achizitii – un Mercedes GLE 450 AMG si un Mercedes CLS AMG. Aceaste modele auto ne demonstrează fără echivoc că Simona Halep iubeste masinile..Este bine ştiut faptul, că Simona a luat permisul de conducere, cu emoţii, d-abia din a treia încercare.

Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, Simona Halep declara: ”Am susţinut examenul în aprilie 2012. Nu eram focusată pe subiect. L-am picat de 2 ori. Am dat doar 21 de răspunsuri corecte din 26, iar a treia oară am făcut 24, l-am luat. La examentul practic nu am avut însă probleme!”. Simona Halep conduce un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé .