CUTREMURĂTOR: Ce mesaj i-a scris pe coroană iubita şoferului sinucigaş

Soferul care a luat cu el inca cinci suflete nevinovate in drumul sau spre moarte a fost condus marti pe ultimul drum de zeci de prieteni. Marea absenta a fost chiar fosta sa iubita, fata pentru care George si-a luat viata.

01 oct. 2014, 09:19

George Dumitru avea toata viata inainte, dar la doar 28 de ani el a decis sa-si puna capat zilelor din cauza problemelor amoroase, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Şoferul vinovat de carnagiul de pe DN1 a fost înmormântat într-un cimitir din Capitală VIDEO

Presa a speculat ca fosta iubita, femeia pentru care a luat decizia de a se omori, a fost doar la priveghi. Pentru a nu fi recunoscuta, ea a venit camuflata cu o sapca. La inmormantare, insa, nu si-a mai facut aparitia.

Chiar daca nu a venit, tanara a trimis o coroana de flori, cu un mesaj ravasitor. Amanuntul nu le-a scapat participantilor la inmormantare, care au deschis subiectul extrem de sensibil in preajma capelei unde era depus trupul lui George.

Citeşte şi Cum s-a produs teribilul accident de pe DN 1: SIMULARE VIDEO

Mesajul care era scris pe imensa coroana de flori a fost de-a dreptul sfasietor. „Cu adanca durere in suflet iti spun Adio!”, era scris pe panglica coroanei facuta din crizanteme albe si mov.