Ce meserie are soția lui Mircea Bravo. Cei doi s-au cunoscut în pandemie, printr-un prieten comun

Vloggerul Mircea Bravo, pe numele lui real Mircea Popa, s-a căsătorit recent cu aleasa inimii lui, Georgiana. De-a lungul timpului, Mircea a fost extrem de discret cu viaţa lui personală, astfel că nici despre soţia lui nu se cunosc prea multe lucruri.

22 iun. 2022, 09:05

Ce meserie are soția lui Mircea Bravo! Georgiana nu este persoană publică, astfel că puţinele informaţii care au răzbătut în spaţiul public despre ea au fost dezvăluite chiar de îndrăgitul vlogger. În cadrul unui podcast, Mircea Bravo a făcut „lumină” asupra meseriei pe care o are actuala lui soţie. Vloggerul a spus că i-ar plăcea să o includă în proiectele sale din online dacă va dori și ea acest lucru.

Georgiana este originară din Bistrița şi l-a cunoscut pe Mircea în perioada pandemiei. Un prieten comun le-a făcut cunoştinţă. Vloggerul a dezvăluit că între ei a fost dragoste la prima vedere. De la scurte mesaje și întâlniri s-a dezvoltat o relaţie frumoasă, iar la mai bine de un an de când s-au cunoscut, cei doi îndrăgostiți au decis să facă pasul cel mare şi să-şi jure credinţă pentru toată viaţa.

Citeste si Mircea Bravo s-a însurat. Primele imagini cu mirii, cine este aleasa celei mai cunoscute bunici din România

Ce meserie are soția lui Mircea Bravo

Nunta a avut loc la Cluj, orașul de unde este Mircea Bravo, primarul Emil Boc fiind cel care a oficiat cununia civilă. Se pare că Georgiana a urmat o facultate în cadrul Unversităţii din Cluj-Napoca, iar în prezent activează drept profesoară în cadrul unității de învățământ pe care a absolvit-o.

Iubita mea e o fată la care țin. E o fată care lucrează în domeniul universitar și ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoară, nu câștigă o sumă mare. Aș putea să o implic în procesul de creație în măsura în care se simte confortabilă, e vorba despre ea”, dezvăluia Mircea Bravo cu puţin timp înainte să devină soț şi soţie.

A doua zi după marele eveniment, Mircea Bravo a avut o primă reacţie pe Facebook. Vloggerul a postat o poză cu el şi soţia în ziua nunţii, alături de mesajul: „Să știți că bărbatul din dreapta sunt eu iar în stânga e Georgiana…soția mea. Ieri ne-am căsătorit și vreau să vă mulțumesc că m-ați susținut mereu și acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteți de fiecare data”.

Felicitările au curs gârlă, printre cei care l-au felicitat numărându-se multe persoane publice, printre care: politicienii Ana Birchall, Vlad Gheorghe, jurnaliştii Alex Dima şi Vitalie Cojocari, poliţistul Marian Godină. Acesta din urmă a avut şi un comentariu amuzant: „Felicitări, Mircea! Să fiți fericiți! PS La un copil v-ați gândit? Când îl faceți? Dar pe al doilea? Eu zic să nu mai pierdeți timpul! O să vedeți că abia atunci vi se va schimba viața! (Marian, proaspăt viitor tătic, sătul de aceste întrebări și sfaturi, ajuns în sfârșit în postura de a le spune și el)”

Citeste si Reacţia lui Emil Boc când a fost întrebat câţi bani are: „Eu nu sunt sărac!” VIDEO