HOROSCOP: Ce noroc vei avea în dragoste în 2016, în funcţie de anotimpul în care te-ai născut

Anotimpul în care te-ai născut spune multe lucruri despre tine. Acesta poate dezvălui inclusiv dacă vei avea noroc sau nu în dragoste în viitor, deoarece influenţează puternic personalitatea ta.

16 oct. 2015, 16:53
HOROSCOP: Ce noroc vei avea în dragoste în 2016, în funcţie de anotimpul în care te-ai născut

Ce noroc vei avea in dragoste in 2016, in functie de anotimpul nasterii tale:

PRIMAVARA

Daca ai venit pe lume in martie, aprilie sau mai, 2016 va fi un an stabil pentru inimioara ta. Nu se anunta mari cuceriri pentru ca te vei axa pe mentinerea actualei relatii sau vei gasi, in orice caz, ceva foarte stabil.

Daca pana acum ti-a placut sa experimentezi tot felul de lucruri in ale amorului, se poate spune ca anul 2016 aduce o alta perspectiva asupra dragostei. Nu te vor mai pasiona partidele nebunatice de sex ci vei tanji dupa sprijinul psihologic al partenerului, in primul rand.

VARA

Daca te-ai nascut in iunie, iulie sau august, norocul tau in dragoste in anul ce vine va fi foarte mare! Nu vei avea o singura relatie, iar asta e un anunt foarte bun deoarece vei invata din fiecare cate ceva.

Vei trai momente frumoase alaturi de oameni minunati, de care te vei desparti cu mult respect. De fapt, lectia suprema in amor pe care ti-o va aduce anul ce vine este tocmai aceasta: trebuie sa incerci cat mai multe variante pentru a sti cu adevarat ce iti doresti.

TOAMNA

In cazul in care te-ai nascut in septembrie, octombrie sau noiembrie, lucrurile par destul de clare la capitolul dragoste in 2016.

S-ar putea sa revii la o fosta relatie sau sa transformi o prietenie actuala in ceva mai mult decat atat. Sfaturile prietenilor te vor ajuta foarte mult in a lua decizii cruciale cum ar fi o posibila logodna sau conceperea unui copil.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com