Ce notă crezi că a luat amanta lui Guţă la Bacalaureat? Nu te aştepţi la asta nici măcar de la ea

Mădălina Georgiana Dumitriu sau Beyonce de România, cum a fost ea poreclită datorită relaţiei cu Nicolae Guţă, se poate lăuda cu un fizic de invidiat, însă cu siguranţă tânăra nu prea a petrecut mult timp cu burta pe carte.

14 feb. 2014, 15:54

Beyonce de România a picat examenul de Bacalaureat în cel mai penibil mod cu putinţă. La matematică, amanta lui Guţă a reuşit „performanţa” de a lua nota 1. Elevă la Colegiul Tehnic „Petru Rareş” din Bucureşti, a obţinut o notă mult mai mare la limba română, materie la care a primit 5.05. Potrivit cancan.ro, la discipina la alegere, amanta lui Nicolae Guţă a optat pentru biologia vegetală şi animală. Şi bine a făcut, fiind notată cu 6.40.

Per total însă, Mădălina Dumitriu a picat Bacalaureatul în 2012. Resemnarea a fost atât de mare încât, anul următor, în 2013, Beyonce de România nici nu s-a mai prezentat, realizând că şcoala nu este pentru ea şi dedicându-se în totalitate unei cariere în muzica de petrecere.

Citeşte şi: „Regele manelelor” va avea un copil cu „Beyonce de România”

Nicolae Guţă şi „Beyonce de România„, care sunt împreună de trei luni, între ei existând o diferenţă de vârstă de 24 de ani, sunt fericiţi că vor deveni părinţi.

Citeşte şi Veste CUTREMURĂTOARE pentru fanii lui Nicolae Guţă. Manelistul a fost diagnosticat cu o boală cumplită