Ce note a obținut Andreea Tonciu la BAC. Nimeni nu se aștepta la asta!

Andreea Tonciu a ajuns de multe ori ținta miștourilor pe internet după ce a făcut gafe pe micul ecran. Răutăcioșii au criticat-o aspru, spunând că nu are cultură generală și că scoate pe gură numai perle.

11 feb. 2022, 11:30
Ce note a obținut Andreea Tonciu la BAC. Nimeni nu se aștepta la asta!

În ciuda a ceea ce spune lumea despre ea, Andreea Tonciu a mers înainte, fără să se lase afectată prea mult. Și-a făcut o comunitate online care o respectă și o apreciază, a fost una o concurentă aplaudată pentru aparițiile la „Bravo, ai stil” și pentru lupta dusă la „Survivor”.

Și pentru că de multe ori aparențele înșală, rezultatele obținute de Andreea Tonciu la liceu vin să demonstreze că a fost o elevă care și-a dat interesul pentru învățătură. La BAC Andreea Tonciu a avut o medie destul de mare, mai ales că a dat examenul maturității în perioada în care probele erau destul de dificile și rata de promovabilitate era destul de mare.

Vedeta a susținut probele pentru BAC în 2005. Nu numai că a luat examenul, dar a obținut și rezultate de lăudat. A reușit să obțintă o medie generală de 8.24, la Limba și Literatura Română a luat nota 9, iar la Matematică nota a fost 5.55. Datorită celorlalte probe, la care s-a descurcat mult mai bine, media ei a reușit să fie una chiar bună, ținând cont de perioada în care a dat examenul.

După liceu, vedeta s-a înscris la Facultatea de Management Turistic, de unde a reușit să-și ia și diploma de licență.

Sunt și guri rele care spun că Andreea Tonciu a reușit să treacă examenul fiindcă mătușa ei a vorbit pentru ea. În 2011, un fost coleg de liceu a spus despre vedetă că nu era deloc preocupată de învățătură și că nu ar fi avut cum să obțină note așa de mari.

„Andreea a învăţat la Liceul Mihai Bravu, un­de atunci era directoare mătuşa ei. Mulţi chiar au comentat că la cum învăţa, nici n-ar fi luat Bacalaureatul dacă nu era rudă cu aceasta. Nu era preo­cupată de în­văţă­tură, ci numai de băieţi, nu o auzeai povestind decât cu cine a mai ieşit în oraş, cine are maşina cea mai tare ori cu cine s-ar cupla. Se credea o mare fru­mu­seţe. Era le­şinată după bani şi spunea tot timpul că o caută băieţi bogaţi, dar că ea îi refuză’ a spus fostul coleg al Andreei Tonciu.