Ce note au luat Andra, Gabriela Cristea şi Adela Popescu la Bac. Cine a obţinut media cea mai mare

Ce note au luat Andra, Gabriela Cristea şi Adela Popescu la Bac. Săptămâna trecută, elevii claselor a XII-a au susținut probele examenului de Bacalaureat, iar astăzi, 27 iunie, au aflat și ce note au obținut.

27 iun. 2022, 22:40
Ce note au luat Andra, Gabriela Cristea şi Adela Popescu la Bac. Cine a obţinut media cea mai mare
Ce note au luat Andra, Gabriela Cristea şi Adela Popescu la Bac

Ce note au luat Andra, Gabriela Cristea şi Adela Popescu la Bac. Cele trei sunt foarte iubite de public, se bucură de aprecierea sutelor de mii de fani pe reţelele de socializare. Mulţi dintre ei sunt curioşi ce au făcut vedetele lor preferate la Bacalaureat.

Ce note au luat Andra, Gabriela Cristea şi Adela Popescu la Bac

Andra

, una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi a dat BAC-ul în anul 2005, iar vedeta a obținut niște rezultate foarte bune. Aceasta a avut media generală 9,07, asta deoarece nota la geografie, 7,07, a tras-o în jos. La limba română și limba engleză ea a primit nota maximă.

Gabriela Cristea, prezentatoarea de la Mireasa-Capriciile Iubirii, a obținut la Bacalaureat media generală de 8,85, asta în timp ce Adela Popescu, cea care a terminat Liceul de Muzică ”Dinu Lipatti”, a terminat cu media generală de 9,28.

O altă vedetă de la noi care nu a avut deloc o notă mică la examenul de Bacalaureat a fost și Andreea Tonciu. Bruneta a avut media generală 8,24, iar materia la care a luat cea mai mică notă a fost matematica. La această proba, Andreea Tonciu a avut nota 5,55.

Citeşte şi: EDU.RO Rezultate Bacalaureat 2022. Sorin Cîmpeanu: Rata de promovare este de 73,3 % la nivel naţional. Bucureştiul are cele mai multe note de 10

Carmen Iohannis, mesaj pentru Pavel Mihăilescu, elevul din Sibiu cu 10 la BAC

Carmen Iohannis a transmis un mesaj pentru Pavel Mihăilescu, elevul din Sibiu cu 10 la BAC. Tânărul a urmat cursurile Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, profilul Științe ale Naturii Bilingv, engleză, și a avut-o dirigintă pe Carmen Iohannis.

Aceasta a făcut o postare pe reţelele de socializare, unde îl felicită atât pe Pavel, cât şi pe profesorii lui. „Elevul Mihăilescu Pavel din clasa 12E, a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, a demonstrat prin media 10 la examenul de bacalaureat, că munca, seriozitatea, pasiunea și inteligența sunt cheia încununării anilor de liceu! Toată prețuirea și admirația, lui și profesorilor! Cu drag, felicitări din partea D-nei Diriginte!”, este mesajul scris de Carmen Iohannis, pe pagina sa de Facebook.