Ce NU este bine să faceţi duminica, în timpul Sfintei Liturghii. Orice ban făcut în această zi este BLESTEMAT

Potrivit sfinților părinți, cu excepția celor bolnavi sau celor care se îngrijesc de persoanele suferinde, nimeni nu are voie să lipsească duminică de la Sfânta Liturghie, pentru că este mare păcat.

07 iul. 2018, 10:05
Ce NU este bine să faceţi duminica, în timpul Sfintei Liturghii. Orice ban făcut în această zi este BLESTEMAT

Dacă totuși, din diverse motive, care nu depind de noi, nu putem ajunge la Sfânta Liturghie, iată ce trebuie să faceți, potrivit secretele.com.

Citeşte şi Greşeala pe care o fac femeile în biserica! Este cel mai mare păcat

Nu aveți voie să dormiți sau să lucrați în vreun fel

Dacă serviciul vă obligă să lucrați într-o zi de duminică și nu aveți altă soluție, nu înseamnă că nesocotiți ziua Domnului. Dar dacă alegeți să lucrați de bună voie în loc să mergeți la Sfânta Liturghie, trebuie să aveți mare grijă.

Se spune că banii pe care îi faceți astfel sunt blestemați și riscați să-i dați pe medici și medicamente sau să vi se fure. De asemenea, în timpul Sfintei Liturghii nimeni nu are voie să doarmă, să facă cumpărături, să gătească sau să călătorească.

Este o poruncă să cinstim ziua de duminică, nu o glumă care să nu fie luată în seamă…

Când preoții se roagă pentru întreaga țară, pentru sănătate, mântuire și pentru cei trecuți la cele veșnice, nu ne îmbuibăm, nu trândăvim, nu chefuim, nu petrecem. Doar astfel ne vor fi ascultate și împlinite rugăciunile și vom fi păziți de boli și farmece, casa și familia ne va fi binecuvântată și vom primi binefaceri de la Dumnezeu.