Ce nu s-a ştiut despre divorţul lui Mihăiţă Neşu. Adevărul a ieşit la iveală: „A fost decizia mea”

În urma accidentului teribil suferit pe 10 mai 2011, în timpul unui antrenament al celor de la Utrecht, Mihăiţă Neşu a rămas imobilizat în scaun cu rotile. La scurt timp după accident, fostul internaţional a divorţat.
Alina Costache
04 mai 2024, 11:16
Ce nu s-a ştiut despre divorţul lui Mihăiţă Neşu. Adevărul a ieşit la iveală:

Mihăiţă Neşu a suferit o fractură de vertebră cervicală, după ce un coechipier de la Utrecht a căzut peste el. În urma accidentului, fostul jucător de fotbal a rămas paralizat, iar de atunci a început un proces lung de recuperare.

La scurt timp, a divorţat şi, cam în aceeaşi perioadă, şi-a pierdut şi părinţii. Lumea a judecat-o aprig pe Maria pentru că l-a părăsit atunci când îi era mai greu.

După divorţul de Neşu, Maria Laura Gherman și-a refăcut viața cu un om de afaceri din Oradea. În prezent, aceasta lucrează ca designer de încălțăminte.

De ce a divorţat, de fapt, Mihăiţă Neşu

La 13 ani de la divorţ, fostul internaţional încearcă să îi spele onoara fostei neveste şi mărturiseşte că el a fost cel care i-a propus să divorţeze în momentul în care a realizat că accidentul lui i-a produs un şoc foarte puternic Mariei.

De fapt, realitatea este că eu am hotărât să divorțez de ea pe caz de boală. A fost decizia mea. Oamenii au blamat-o foarte mult, pentru că oamenii nu pot înțelege (…) Mi-am dat seama că a fost un șoc foarte mare și pentru ea (…) Ei nu i-a plăcut niciodată să apară la televizor și majoritatea lucrurilor au fost exagerate. A fost alături de mine și la spital. Vreau să știe lumea că nu s-a întâmplat așa cum s-a scris„, a spus Mihăiţă Neşu la AntenaStars, potrivit as.ro.

Citeste si Imaginile momentului. Mihai Neşu le cere ajutorul românilor de Paşte

Mihai Neşu a ajuns la FCSB (n.r echipa se numea Steaua la vremea respectivă) în anul 2001. El a evoluat la formaţia roş-albastră până în 2008, atunci când s-a transferat în Olanda, la Utrecht. Fostul fundaş stângă, poreclit Bichonul, a făcut parte din echipa lui Cosmin Olăroiu care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005/06. În primul său sezon la Utrecht, el a fost desemnat cel mai bun fundaş stânga din Eredivisie.

Mihai Neşu, care are 8 selecţii la echipa naţională a României, are 111 meciuri la FCSB şi 104 meciuri la Utrecht.

În anul 2015, Neşu a deschis un centru de recuperare pentru copii cu probleme neuromotorii, iar în 2019 a decis construirea Complexului de recupererare „Sfântul Nectarie”. Lucrările au început în 2021, iar Mihai Neşu a fost prezent aproape zilnic pe şantier.

După accident, Neşu s-a apropiat de Dumnezeu

Mihai Neșu s-a concentrat mai mult pe credința în Dumnezeu după ce a suferit tragicul accident.

Mi-am dorit toată viaţa sa fiu fotbalist. A fost dorinţa mea cea mai mare. Şi a doua cea mai mare, să am fooooaarte mulţi bani. Ce să fac cu ei? Nu ştiu! Nu mi-am dat seama nici acum. Nu ştiu de ce mi s-a întâmplat asta.

Citeste si Visul lui Mihai Neșu este pe cale să se îndeplinească. Centrul de recuperare pentru persoanele cu dizabilități este aproape finalizat

Pe mine m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par. Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să mă întorc de unde am plecat toţi. Adică la Dumnezeu. Parcă nu te mai deranjează că eşti în scaun”, spunea Mihai Neşu într-un interviu la Trinitas.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Top patru zodii pentru care urmează o perioadă senzațională. Li se deschide o altă lume plină de fertilitate și belșug, visele devin realitate, în sfârșit
Capital.ro
Klaus Iohannis a rămas FĂRĂ CUVINTE. Nu am crezut că o să văd vreodată AȘA CEVA
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
ALERTĂ! Un condiment ieftin, extrem de utilizat, provoacă găuri în stomac
Adevarul
Zelenski, între Churchill și Chaplin: „Cine sunt eu? Sunt președintele Ucrainei”
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase fuste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Recalcularea pensiilor. A fost publicat cel mai așteptat document
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
Câștigă 200 de lei doar în câteva minute! Ciprian a dat lovitura cu o afacere aparent banală
Playsport.ro
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
kanald.ro
Cum arată, de fapt, cele mai scumpe apartamente din Dubai! Nimeni nu se aștepta la asta: „Finisaje mai prost realizate ca aici am văzut doar..”
Capital.ro
A MURIT marele actor român. Toată SCENA artistică este în doliu
StirileBZI
Avertismentul economistului Ionuț Dumitru: „Ne întindem mai mult decât ne este plapuma la împrumuturi!”
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
stirilekanald.ro
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
substantial.ro
Laurențiu Reghecampf, fericit în brațele Corinei Caciuc după despărțirea de Anamaria Prodan: ‘Contează că mie îmi place foarte mult Corina’
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'