Ce obiceiuri avea Gigi Becali când juca la cazinou. Motivul şocant pentru care a aruncat cu un scaun în geam!

Sorin Constantinescu, fost director la cazinouri importante din București, a făcut dezvăluiri senzaționale despre obiceiurile pe care Gigi Becali le avea atunci când arunca sume imense de bani pe jocurile de noroc.

08 nov. 2022, 16:38
Ce obiceiuri avea Gigi Becali când juca la cazinou. Motivul şocant pentru care a aruncat cu un scaun în geam!
Ce obiceiuri avea Gigi Becali când juca la cazinou. Motivul şocant pentru care a aruncat cu un scaun geam

Ce obiceiuri avea Gigi Becali când juca la cazinou. Sorin Constantinescu, fost președinte al Asociației Cazinourilor din România, a dat detalii incredibile despre cum se comporta Gigi Becali în cazinouri și ce a făcut acesta pentru a se asigura că nu mai lăsat să intre.

„Gigi Becali nu mai joacă de multă vreme în cazinou, de când a avut scandalul cu oamenii băgați în portbagaj. Îi plăcea să joace. La Blackjack sunt vreo 2.600 de oameni care numără cărți. Gigi Becali nu a ajuns la nivelul ăsta, dar se apropia. Dacă ajungea, cazinourile l-ar fi oprit să joace. Era un client diferit, venea pentru adrenalină, pentru distracție. Am citit în presă că a dat cu un scaun în geam pentru a fi pus pe lista neagră! Știa că nu se poate abține. Așa i-ar interzice cazinoul să mai intre”, a declarat Sorin Constantinescu la GSP LIVE.

Citeşte şi: Cum trișa Victor Pițurcă la poker şi cum a falimentat, alături de Ioan Becali, cazinoul unor ruşi. „Toată viața au făcut doar ciordeală!” VIDEO

„Am avut solicitări din partea patronilor echipelor de fotbal, inclusiv de la Gigi Becali, să nu mai las jucători în cazinou, pe cutare, cutare și cutare. Și i-am pus pe „blacklist”, din respect față de dânsul. Acei jucători nu au mai intrat”, a mai adăugat Sorin Constantinescu.

Citeşte şi: Gigi Becali lămureşte relația cu Nuțu Cămătaru. „Îi mai ceream 100-200 de mii de euro la cazinou. În rest, minciuni!”

Dumitru Dragomir, la rândul lui practicant al jocurilor de noroc, a confirmat că patronul celor de la FCSB era unul dintre cei mai buni clineţi ai cazinourilor din Capitală. „Gigi Becali, la 21, dacă știți jocul (n.r. – blackjack) era cel mai bun. Știa toată cărțile pe care le avea toată lumea. Nu am văzut așa ceva în viața mea. Este de-o inteligență cum nu prea am întâlnit. Dacă era cultivat, ajungea mare de tot”, a spus Dumitru Dragomir.