Ce oferte ieftine mai găseşti pentru a-ţi petrece vacanţa de sărbători VEZI LISTA

Majoritatea agențiilor de turism au epuizat ofertele low cost pentru vacanțele de sărbători, printre puținele variante pentru a-ți petrece concediul ieftin sunt site-urile de reduceri care de mai bine de un an au împânzit piața.

12 dec. 2011, 09:36
Ce oferte ieftine mai găseşti pentru a-ţi petrece vacanţa de sărbători VEZI LISTA

Am făcut pentru voi o analiză a ofertelor şi vă prezentăm cele mai ieftine pachete de vacanță care au rămas pe ultima sută de metri.

355 RON pentru 2 nopți de cazare în apartement/2 persoane + mic dejun + cină romantică + brunch în ziua de Crăciun la Best Western Expo Hotel 4 stele  din Sofia Bulgaria. Puteți achiziționa oferta de aici.

38 de EURO pentru o vacanță de 3 nopți/4 zile în stațiunea Bansko din Bulgaria, cazare în cameră dublă + mic dejun. Gratis: saună, baie cu aburi, piscină, sală fitness! Puteți achiziționa oferta de aici.

249 RON pentru 4 zile (3 nopți) + mic dejun în Praga. Cazare în cameră dublă la Hotel Best Western City Moran 4 stele de la World Travel & Events. Puteți achiziționa oferta de aici.

249 RON / persoană pentru sejur de 4 zile/ 3 nopți de cazare în cameră dublă la Hotel Doncev 3* din Bansko, Bulgaria + mic dejun și cină + acces la sauna, fitnes și jacuzzi + transfer la partie cu shuttle-ul hotelului de la Carpe Diem Travel. Puteți achiziționa oferta de aici.

160 RON pentru un sejur Bran: cazare 2 nopți pentru 2 persoane. Puteți achiziționa oferta de aici.

1124 RON pentru Stockholm, Suedia: cazare 3 nopți cu mic dejun + avion. Puteți achiziționa oferta de aici.

333 RON Crăciun 2011: 2 persoane, 4 zile/ 3 nopți la Pensiunea Edy 3 stele  din Bușteni. Puteți achiziționa oferta de aici.

140 EURO pentru Revelion la Budapesta 4 zile/3 nopți de cazare în cameră dublă cu mic dejun inclus. Puteți achiziționa oferta de aici.