Ce pantofi vom purta iarna asta?

Iarna se apropie cu pași repezi și este momentul să îți achiziționezi încălțămintea potrivită pentru sezonul rece. Fie că alegi să îți petreci timpul pe o pârtie, sau să mergi la plimbări lungi prin târgurile de Crăciun din țară, e clar că ai nevoie de încălțăminte de calitate, care să îți răsfețe picioarele în zilele geroase.

10 dec. 2021, 16:00
Ce pantofi vom purta iarna asta?

Nu trebuie să neglijezi nici zilele în care mergi la job, și stai cu încălțămintea în picioare multe ore din zi. În mod sigur îți dorești ceva comod, ceva care să îți păstreze piciorul cald, dar în care să nu transpire având în vedere că nu stai afară în frig. Și, pentru că anul viitor tendințele în modă vor fi altele, este clar că nu îți vei achiziționa foarte multe perechi de-odată. Doar trebuie să îți înnoiești garderoba și anul viitor.

Cum faci să îmbini utilul cu plăcutul?

În mod clar este prioritar ca o pereche de pantofi să îți țină de cald și să fie comozi. Dar este de înțeles că vrei să arate și bine ceea ce porți. Îți dorești să fie în tendințe, calitative și ușor de asortat stilului tău preferat. De exemplu, o pereche de ghete din piele Vagabond poate fi foarte ușor de asortat atât unei ținute mai sport, cât și unei ținute elegante. Acest brand, apărut prima dată în Suedia, s-a extins pe piață europeană fiind acum unul dintre liderii de piață cu o gamă variată de încălțăminte, de la cizme și ghete, la pantofi și sneakers-i, și chiar îmbrăcăminte. Se remarcă prin calitate și diversitate.

Cum facem diferența între clasic și modele sezoniere?

Asemeni bunului simț și gustului estetic, unele lucruri nu se demodează niciodată. Întotdeauna vor exista acele modele clasice de încălțăminte, care asortate oricărei ținute , reprezintă un succes. Modele în culori neutre, sau negre, care nu ies în evidentă dar care te pun în valoare și arată că știi să faci alegeri potrivite. De asemenea, trebuie să fie de calitate, pentru că ceva de calitate slabă se vede și la exterior, nu doar la lipsa confortului. Caracterizate prin forma rotundă a vârfului, încălțămintea UGG îți garantează că degetele tale vor avea libertatea necesară pentru a te simți relaxat. Modelele existente sunt atât clasice, cât și avangardiste. Originea acestui tip de încălțăminte se află in Australia, acolo unde au fost produse inițial de un surfer pentru a-si încălzi picioarele după timpul petrecut in apele înghețate ale Australiei. Materialele folosite la crearea acestui tip de încălțăminte sunt naturale, piele de oaie cu 2 fețe, la exterior piele impermeabilă, iar la interior lână de oaie care asigură un confort termic sporit. O dată cu promovarea lor de diferite celebrități, aceste tipuri de încălțări au devenit foarte căutate, dar acest lucru a dus si la contrafacerea lor, cei mai mari producători de încălțăminte UGG contrafăcută fiind China. Pentru a fi sigur că ai achiziționat o încălțăminte originală care iți garantează calitate, e suficient să știi că pe toate perechile de încălțăminte apare denumirea brandului pe o plăcuță aplicată pe călcâiul cizmei. De la modelul clasic de cizmă, însă, brandul a început producția altor modele, iar acum vând de la pantofi, la papuci de casă și îmbrăcăminte.

iginală care iți garantează calitate, e suficient să știi că pe toate perechile de încălțăminte apare denumirea brandului pe o plăcuță aplicată pe călcâiul cizmei. De la modelul clasic de cizmă, însă, brandul a început producția altor modele, iar acum vând de la pantofi, la papuci de casă și îmbrăcăminte.