Ce părere are Gabriel Oprea despre fundaţia lui Victor Ponta

Liderul UNPR Gabriel Oprea, a declarat, joi, că principala sa fundaţie este propriul partid, răspunzând în acest fel la întrebarea dacă Victor Ponta l-a invitat să adere la fundaţia pe care o înfiinţează. 

14 ian. 2016, 10:58
Ce părere are Gabriel Oprea despre fundaţia lui Victor Ponta

Întrebat dacă fostul premier Victor Ponta l-a invitat in fundatia pe care a infiintat-o, Gabriel Oprea a declarat, intr-o conferinta de presa, ca „principala” sa fundatie este UNPR.

„Vreau sa va spun un lucru. Cred ca am facut 55 de ani anul acesta si cred mi-am facut datoria fata de Romania in toate functiile pe care le-am avut. Il cunosc (pe Victor Ponta – n.red.), as putea spunea ca a fost o perioadă in care l-am crescut, e un premier care si-a facut datoria, cred ca principala mea fundatie este UNPR-ul . Suntem un partid serios, suntem oameni seriosi. Preocuparile mele, preocuparile colegilor mei se indreapta spre partidul nostru si spre prosperitate si securitate pentru Romania si, chiar daca castig sau chiar daca pierd, intotdeauna o sa ma tin de cuvant„, a spus Gabriel Oprea.

CITEŞTE ŞI DECIZIE în instanţă. Victor Ponta află astăzi dacă îşi poate înfiinţa fundaţie. Cine îl urmează pe fostul premier