Ce planetă te atrage mai mult? Cum va fi 2019 pentru tine, în funcţie de răspuns!

Priveste cu atentie planetele din imaginea de mai sus. Care din ele te atrage cel mai mult? Alege una si afla cum va fi 2019 pentru tine, in functie de optiunea ta.

20 feb. 2019, 21:11
Ce planetă te atrage mai mult? Cum va fi 2019 pentru tine, în funcţie de răspuns!

1. Jupiter

Jupiter este planeta expansiunii si a generozitatii. Sufletul tau da mai mult decat primeste, insa tu esti multumit. Evolutia spirituala te-a facut sa intelegi ca te-ai nascut pentru un motiv. Si anume sa imbunatatesti vietile oamenilor.

In 2019 ai mai multa grija de familie, de prieteni, de oamenii care iti sunt dragi, de comunitatea din care faci parte. Singurul pericol este ca cineva dintre cei de care ai grija sa vrea din ce in ce mai mult si vei fi nevoit sa setezi niste limite foarte stricte.

Te-ai nascut ca sa ajuti oamenii. Multi oameni. Lumea ar trebui sa-ti multumeasca pentru misiunea ta.

2. Marte

Marte este planeta pasiunii, a actiunii si a determinarii. Te-ai nascut ca sa faci lucrurile sa se intample. In timp ce altii stau si vorbesc, tu taci si faci. Daca nu simti acest lucru, este pentru ca ignori energia pe care ti-o da Marte.

In 2019, sunt sanse de schimbare in viata. Schimbi locul de munca, sau poate comunitatea din care faci parte. Daca ai simtit frustrare in viata ta pana acum, este pentru ca n-ai avut suficienta incredere in tine insuti. Este o flacara care arde in tine. Da-ti voie sa actionezi. Iesi din zona de confort. Te-ai nascut ca sa fii curajos, indraznet si sa duci o viata onorabila.

Marte este asociat cu razboiul, planeta vietii si a mortii. Ceea ce inseamna ca viata ta este ciclica si vei experimenta multe episoade de suisuri si coborasuri, de finaluri si de inceputuri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.