Ce planete sunt RETROGRADE în luna iunie 2023? Cum te influențează fiecare!

Luna aceasta, un total de trei planete vor fi retrograde pe cer: Saturn, Neptun și Pluto. Efectele lor nu vor fi la fel de vizibile.

09 iun. 2023, 11:38
Ce planete sunt RETROGRADE în luna iunie 2023? Cum te influențează fiecare!

Te întrebi ce planete sunt RETROGRADE în luna iunie 2023? Citește în continuare și vei afla răspunsul! Pe măsură ce accidentele retrograde ale lui Mercur se estompează încet în eter, comunicarea fără a pune piciorul în gură nu ar trebui să fie prea dificilă. Dar fii atent, pentru că așa cum sugerează planetele retrograde din iunie 2023, luna nu este lipsită de provocări.

Ce planete sunt RETROGRADE în luna iunie 2023
Luna aceasta, un total de trei planete vor fi retrograde pe cer: Saturn, Neptun și Pluto. Cu toate acestea, deoarece două dintre aceste retrograde implică planete exterioare, efectele lor nu vor fi la fel de vizibile.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Ce schimbări aduce intrarea lui Mercur în Gemeni, pentru toate semnele zodiacale

Cum te influențează fiecare planetă retrogradă din iunie 2023!

Saturn retrograd (17 iunie – 4 noiembrie 2023)
Pe 17 iunie 2023, Saturn – planeta limitelor, regulilor și structurilor – va sta retrograd în semnul de Apă mutabil al Peștilor. În timp ce Saturn retrograd are loc anual timp de aproximativ patru luni pe an, aceasta este prima dată când planeta inelată staționează retrograd în semnul Peștilor în aproape 30 de ani. Ca urmare, casa condusă de Pești din harta ta natală va experimenta o restructurare majoră. Mai ales dacă în prezent te confrunți cu întoarcerea lui Saturn în viața ta. Poți afla mai multe despre întoarcerea lui Saturn aici.

În Pești, Saturn nu va implementa aceleași granițe rigide cu care a fost obișnuit în ultimii câțiva ani. În schimb, Saturn va lucra pentru a rafina și îmbunătăți zona diagramei dvs. unde structura tinde să fie cea mai absentă. Întrucât Peștii sunt semnul idealist și aspirațional al zodiacului, timpul lui Saturn în acest semn va consta în realizarea viselor tale și transformarea lor în realitate. Cu toate acestea, pe măsură ce retrogradul se desfășoară, este posibil să observi o încetinire în acest domeniu al vieții tale. Din 17 iunie până pe 4 noiembrie, vei fi nevoit să îți reconsideri modul în care ți-ai urmat speranțele și viziunile. Pentru ca o dorință să devină realitate, este nevoie de muncă asiduă și disciplină, iar acest retrograd te va trimite înapoi la planșa de desen pentru a face niște ajustări atât de necesare.

Horoscop special: Soarta acestor zodii se va schimba radical pana la sfârşitul anului. Trăiri intense, jocuri de destin

Neptun retrograd (30 iunie – 6 decembrie 2023)
Pe măsură ce luna se apropie de sfârșit, Neptun – planeta iluziei și fanteziei – va intra, de asemenea, în retrograd în Pești. Din fericire, acest lucru nu este nimic nou pentru casa condusă de Pești din harta ta natală, deoarece planeta albastră a stat retrograd în acest semn în fiecare an în ultimii nouă ani. Și, întrucât Neptun este una dintre planetele exterioare, perioada sa retrogradă este mult mai puțin vizibilă.

Ceea ce poți observa, totuși, este un pic de claritate în zona în care tinzi să fii cel mai naiv. Deoarece Neptun este planeta care poate provoca confuzie și incertitudine, retrogradul său tinde să atenueze aceste efecte. Deci, dacă te-ai chinuit să vezi clar lucrurile în domeniul fanteziei, viselor și idealurilor, ceața se poate ridica temporar în următoarele cinci luni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.