Ce planete sunt retrograde în luna mai 2023. Cum te influențează fiecare!

E timpul să le mulțumești zeilor cosmici, pentru că ai trecut (aproape) prin primul retrograd al lui Mercur retrograd din noul an astrologic.

04 mai 2023, 13:57
Ce planete sunt retrograde în luna mai 2023. Cum te influențează fiecare!

Ce planete sunt RETROGRADE în mai 2023. În ultimele săptămâni, transmiterea de informații importante și exprimarea a ceea ce ai în minte a fost probabil o provocare, și totul se datorează planetei comunicării care este deja retrograd. Din fericire, necazurile care vin odată cu Mercur retrograd vor începe treptat să se diminueze în această lună, pe măsură ce planeta se pregătește să intre în mișcare directă.

În mai, două planete sunt retrograde: Mercur și Pluto. Lucrul fericit este că Mercur va fi retrograd doar jumătate de lună, dar Pluto, pe de altă parte, va fi retrograd toată luna mai (și mai departe). Cu toate acestea, deoarece Pluto este cea mai îndepărtată planetă de Pământ, retrogradele sale nu au un efect la fel de mare ca și planeta interioară retrogradă (cum ar fi Mercur). Acestea fiind spuse, acesta este primul retrograd al lui Pluto în semnul de aer fix al Vărsătorului după mai bine de 230 de ani, așa că sigur va fi puțin mai vizibil decât de obicei.

Horoscop karmic. Zodiile de pământ sunt doborâte de karma negativă a celor din jur

La ce să te aștepți de la cele două planete retrograde
Mercur retrograd
Deoarece Mercur a retrogradat prin semnul fix de pământ al Taurului, probabil că ai început deja să observi întârzieri, accidente și neînțelegeri – în special în casa condusă de Taur a hărții tale natale. Natura unui retrograd este în mod inerent lentă, iar Taurul este un semn foarte răbdător și deliberat. De aceea ți s-ar putea părea că lucrurile ar fi complet blocate în acest moment. Cu toate acestea, acest moment de tăcere oferă ocazia de a-ti auzi gândurile clar, în special în ceea ce privește modurile în care cauți să îți stabilești securitatea și confortul în viață.

Lună Plină în zodia Scorpion! Camelia Pătrăşcanu, avertismente pentru multe zodii

Natura Taurului se referă la asigurarea longevității, iar acum este momentul să îți ajustezi strategiile pentru a ajunge acolo. Apoi, până când Mercur va deveni direct, pe 15 mai, vei avea o înțelegere mai clară asupra ceea ce îți aduce împlinirea. De asemenea, merită menționat că, chiar și atunci când Mercur intră direct, lucrurile s-ar putea să se miște în continuare într-un ritm lent, dar nu vor fi însoțite de atâtea eșecuri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.