Ce planuri are Codin Maticiuc de sărbători cu familia. Afaceristul îi pregătește parteneri o surpriză de zile mari: „Cumpăr cadouri și fac și dreg și gândesc chestii drăguțe. Eu sunt specialist la asta”

Codin Maticiuc a avut un an plin de proiecte care mai de care mai interesante, iar acum se pregătește pentru vacanța de iarnă. Afaceristul are în plan să meargă cu partenera lui, Ana Pandeli, într-o destinație-surpriză.

27 nov. 2023, 15:03
Ce planuri are Codin Maticiuc de sărbători cu familia. Afaceristul îi pregătește parteneri o surpriză de zile mari: „Cumpăr cadouri și fac și dreg și gândesc chestii drăguțe. Eu sunt specialist la asta”

Codin Maticiuc a muncit tot anul și nu prea a stat așa de mult timp alături de familie, motiv pentru care vrea să se revanșeze cu ocazia sărbătorilor. Așadar, va pleca cu partenera lui într-o mică vacanță, dar fără cele două fete, Smaranda și Ilinca.

Citește și Fiica lui Răzvan Simion a ajuns să își vândă hainele pe internet! Ce preț au articolele vestimentare purtate de Ianca

Întrebat ce face de sărbători, actorul a spus: „Muncim, tragem tare ca Miami Bici 2 să facă niște cifre bune. De sărbători stau cu familia. Vă dați seama că ăsta e cel mai mare vis al meu”.

Întrebat dacă gătește sau dacă își ajută partenera la gătit în perioada sărbătorilor, Maticiuc a spus sincer că „n-am gătit în viața mea, nimic niciodată. Nu știu să fac nimic”.

„Ajut comandând că, știi cum sunt foarte rapid pe telefon, imediat scot telefonul și sun. Am oameni peste tot, care poate să aducă mâncare de peste tot”, a mai spus el.

În schimb, Codin Maticiuc se ocupă de cadouri de sărbători. „Da, cumpăr cadouri și fac, și dreg, și gândesc chestii drăguțe. Eu sunt specialist la asta cu cadouri. Se poate spune că ești Moș Crăciun anul ăsta? Da, eu sunt Moș Crăciun în fiecare an practic, eu sunt omul din spatele lui Moș Crăciun”, a mai spus actorul.

Iar de Revelion există posibilitatea să plece din țară doar cu soția. „De Revelion încă nu au un plan clar. Mă gândeam poate plec din țară, dar nu e clar bătut în cuie. Practic ar fi prima vacanță după foarte mult timp de muncă. Da, asta ar fi planul să plec doar cu soția, că n-am mai prins de mult așa vacanță”.

Citește și Reacția fostului soț al Ronei Hartner după moartea artistei: „A apărut așa ca din fum”. Ce vrea să facă Rocco Sedano cu fiica sa