Ce poze să nu pui niciodată pe Facebook. Ce poţi păţi dacă totuşi le postezi

În ziua de astăzi, lumea postează fotografii de to felul pe Facebook, fără să se mai gândească la consecinţe. Tag-uri, postări publice, toate pot face mult rău nouă şi apropiaţilor noştri. 

02 oct. 2014, 10:12
Ce poze să nu pui niciodată pe Facebook. Ce poţi păţi dacă totuşi le postezi

Este greu să te abţii să nu postezi poze cu copiii, încă de la maternitate, până la prima zi de grădi sau şcoală, scrie unica.ro.

Părinţii din toată lumea vor să se mândrească cu odraslele şi să arate lumii întregi ce frumoşi şi deştepţi sunt ei.

Citeşte şi Fiica unui judecător, şantajată cu poze XXX de fostul iubit. Imaginile, postate pe Facebook

Partea riscantă este că pe internet există tot felul de oameni răuvoitori. Copiii cresc şi se pot lovi de persoane de tot felul, care se pot folosi de informaţiile private postate de voi pentru a atrage micuţii în tot felul de capcane.

Poze în costum de baie

În ziua de astăzi, profilul de Facebook este unul din primele lucruri pe care un potenţial angajator îl verifică la aplicanţi.

În general, nu este o problemă ca pagina ta de Facebook să fie publică şi fotografiile tale din vacanţă să fie vizibile pentru toată lumea.

Citeşte şi Vica Blochina, GOALĂ PUŞCĂ! Doar Piţurcă a văzut-o aşa FOTO

Dar depinde de domeniul în care activezi. În general, nu este foarte ok să laşi astfel de imagini intime la vedere, deoarece unele companii nu sunt deloc de acord cu atâta libertate de exprimare.

Poze cu tag-uri din club

Dacă eşti genul de femeie mai petrecăreaţă şi ai ceva experienţă cu alcoolul, bluzele decoltate şi dansatul pe mese, poate că nu este o idee bună să laşi acele fotografii libere pe Facebook.

Multe cluburi au angajaţi fotografi profesionişti care participă la serile de dans şi te poţi trezi că toată lumea (inclusiv şefii tăi şi iubitul) văd fotografiile cu tine de vinerea trecută, dansând beată pe un cub, alături de un animator unsuros.

Fotografii „duckface”

Dacă vrei să fii respectată ca persoană, profesional şi în viaţa privată, nu posta fotografii în care apari cu buzele ţuguiate şi privire de felină în călduri.

Chiar dacă bărbaţii şi prietenele tale se vor distra şi vor da like, acest tip de fotografie este asociat cu un anumit tip de persoană, acel tip de persoană de care tu nu vrei să pari (chiar dacă eşti). Crede-ne pe cuvânt că trendul „duckface” nu aduce nimic bun.