Ce poziţie sexuală ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Horoscopul ramane un mister pentru unii dintre noi, insa exista persoane care tin cont de prezicerile pe care le regasesc in stele si isi ghideaza viata in functie de acestea. Fiecare zodie are o culoare predestinata sau gusturi si placeri descifrate de astrologi.

28 mart. 2015, 18:31
Ce poziţie sexuală ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Berbecul este un impatimitor al sexului, astfel ca pozitia pe care acesta ar trebui sa o incerce este urmatoarea: femeia se aseaza in bratele partenerului ei si isi incolaceste picioarele si bratele in jurul corpului barbatului.

Este necesar ca persoana in cauza sa fie flexibila, dar experienta este de neuitat.

Taurii sunt adeptii pozitie foarfeca: barbatul sta pe plan orizontal, cu picioarele indepartate unul de celalalt.

Partenera se aseaza deasupra lui, stand in unghi de 90 grade, insa partea de jos a corpului va ramane plasata intre picioarele iubitului, astfel incat picioarele ambilor parteneri sa se intersecteze.

Gemenii prefera asa numita pozitia dans in poala. Cu alte cuvinte, femeia se aseaza cu spatele la partener, in timp ce barbatul poate sta asezat pe o canapea sau un scaun.

Racii au nevoie de protectie, de aceea acestia pot incerca cu incredere urmatoarea pozitie: femeia se aseaza in genunchi, cu spatele lipit de abdomenul partenerului.

In tot acest timp, ea isi aseaza mainile pe coapsele lui, iar el isi tine aproape iubita, avand mainile pe coapsele ei. Pozitia este perfecta pentru oamenii care nu vor sa aiba contact vizual pe parcursul actului sexual.

Citeste mai mult pe Fresh24.ro