Ce practică de agăţat foloseşte fiecare bărbat, în funcţie de zodie

Fiecare bărbat are propriile lui secrete de agățat. Astrele însă îi dau de gol și noi îți spunem totul. Citește un horoscop inedit despre cum agață bărbații.

29 mart. 2015, 12:36
Ce practică de agăţat foloseşte fiecare bărbat, în funcţie de zodie

Ce practică de agățat folosește fiecare bărbat, în funcție de zodie:

BERBEC
Bărbații Berbec o fac pe oamenii sinceri, sau poate chiar sunt. Cert este că primul lucru pe care ți-l vor spune va fi: „Caut o relație serioasă, vreau să găsesc o femeie pentru tot restul vieții mele”. Tu îi crezi?

TAUR
„Sunt un amant excelent, vino să îți demonstrez” – cam asta sună în capul unui bărbat Taur când se apropie de tine. Nu face nimic, totul vine de la sine și îi poți citi aceste intenții privindu-l doar în ochi.

GEMENI
„Atât de frumoasă și fără iubit?” – poate părea banală această frază însă Gemenii încă mai cred în ea. Și culmea este că felul în care o spun reușește să le smulgă un zâmbet domnișoarelor.

RAC
Racii mint mult. Își inventează chiar o poveste de viață impresionantă astfel încât să cazi sigur în plasa lui. Fiecare lucru îl va exagera și va distorsiona toate adevărurile doar ca să îți intre în grații.

LEU
Bărbații născuți în zodia Leu se vor preface că sunt atrași de independența ta. La prima dovadă de independență va reacționa total contrar felului în care l-ai cunoscut.

FECIOARĂ
Bărbatul Fecioară se joacă cu privirea. Are o privire seducătoare și nu se sfiește să-și muște buzele pentru a-ți da de înțeles că te vrea acum. Fără regrete.

Citeste mai mult in Revista TEO