Ce preț are o salată în restaurantul pe care îl are Dani Oțil! Nu oricine își permite

Dacă vrei să mergi în restaurantul pe care matinalul de la Antenă îl are în București, atunci trebuie să știi că ai nevoie de ceva bani. O simplă salată are un preț destul de piperat.

05 dec. 2022, 22:15
Ce preț are o salată în restaurantul pe care îl are Dani Oțil! Nu oricine își permite

Dacă vrei să mergi în restaurantul pe care matinalul de la Antenă îl are în București, atunci trebuie să știi că ai nevoie de ceva bani. Suntem în vreme de criză, însă Dani Oțil nu pare să țină cont de acest lucru.

Cât costă o salată în restaurantul lui Dani Oțil

Dani Oțil deține un restaurant, în zona Cartierului Francez din București, „The Grill”, care a fost înfințat în 2016. Clienții par mulțumiți și asta o spun multe recenzii pe care oamenii le dau după ce îi calcă pragul. Prețurile nu sunt unele de trecut cu vederea, mai exact cei care doresc să mănânce o salată „Grădina mea” trebuie să plătească 29 de lei, conform Cancan.

Cine dorește însă să mănânce o salată cu creveți marinați ei bine trebuie să știe că aceasta costă  49 de lei, iar o salată tabouleh quinoa cu avocado este 44 de lei. De asemenea, mai există și varianta de salată julien cu rață sau curcan, care costă 44 de lei.

În cazul în care doritorii vor un aperitiv, ei bine au de unde alege. O porție de 250 de grame cu brânză crocantă de capră este 38 de lei, iar porția de creveți picanți la tigaie, tot de 250 de grame, are prețul de 46 de lei.

Un aperitiv cu mozzarella sau burrata de bivoliță are prețul de 39 de lei. După cum putem observa prețurile nu sunt tocmai pentru buzunarul oricăruia.

Citește și : Cristina Spătar se mărită din nou. Cum arată bărbatul care a cerut-o de soție: „Am spus DA”

Dani Oțil, cadou de zeci de mii de euro pentru soția lui

Matinalul de la Antenă a vrut să își surprindă soția așa cum se cuvine de ziua ei, așa că s-a pregătit din timp. Imediat cum a văzut contractul de cumpărare a mașinii adevărate, frumoasa blondină a izbucnit pe loc în lacrimi și s-a dus direct în brațele lui.

”Când realizezi că ai primit o mașină adevărată…”, a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare”, semn că s-a bucurat foarte mult.

Citește și : Tragedie la concertul de Crăciun de la Halle al trupei Kelly Family. Un spectator a murit