Ce prețuri au jeleurile cu prosecco și aur vândute în cofetăria Danei Nălbaru. Cum merge afacerea soției lui Dragoș Bucur

Dana Nălbaru a renunțat la muzică, apoi s-a pocăit, dar asta nu înseamnă că nu mai are succes. Fosta artistă și-a făcut intrarea în lumea afacerilor și îi merge foarte bine.

30 oct. 2023, 16:28
Ce prețuri au jeleurile cu prosecco și aur vândute în cofetăria Danei Nălbaru. Cum merge afacerea soției lui Dragoș Bucur

Dana Nălbaru a dispărut din lumina reflectoarelor în ultimii ani și l-a lăsat doar pe soțul ei, Dragoș Bucur, să se bucure de succes pe plan artistic. În tot acest timp, ea și-a deschis propria afacere care îi aduce satisfacții uriașe.

Fosta solistă de la Hi-Q deține un business de lux. Produce într-un laborator propriu bomboane cu foiță de aur comestibil și prosecco, care îi aduc bani frumoși.

Citește și Vladuța Lupău, urmărită penal. Artista a înșelat statul. Ce ilegalitate gravă a făcut și cum s-a dat singură de gol

Cât costă jeleurile cu prosecco de la cofetăria Danei Nălbaru

Brandul se numește Gold Prosecco Bears’. Vorbim de niște jeleuri cu prosecco și aur comestibil de 24 K, costă pe site-ul oficial al afacerii 49 de lei, iar cutia are 85 de grame. O cutie de 90 de grame de bomboane fine costă 29 de lei, iar 200 de grame 59 de lei.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că ‘aia de la Hi-Q face reclamă’ unor prăjiturele. Normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii. După renunțarea la cariera muzicală am ales să mă ocup de educația copiilor noștri și sunt foarte mândră de felul în care ei s-au format. În ultimul an, însă, datorită faptului că ei au crescut și nu mai e necesar să le fiu alături în permanență m-am concentrat pe realizarea unor proiecte deosebite, în care am investit foarte mult suflet și pasiune”, a explicat Dana Nălbaru pe Instagram.

Cei care merg la cofetăria Danei Nălbaru pot găsi acolo și torturi. Sunt foarte diferite de cele pe care le găsiți la alte cofetării, iar printre cele mai apreciate și creative se numără tortul Rubik, pe care vedeta l-a postat și online.

„Torturile se bucură deja de succes în rândul iubitorilor de dulciuri fine, acum a venit rândul să prezint consumatorilor de bomboane acest concept nou în România, de dulciuri pentru adulți, care a luat naștere în urma călătoriilor noastre prin lume”, a dezvăluit Dana Nălbaru la deschiderea afacerii.

Citește și Laura Giurcanu și Aris Eram și-au spus primul „Te iubesc” în direct. Cum vede modelul căsătoria și viața de familie: „Viața în doi înseamnă, cu siguranță, și compromis”