Ce problemă de sănătate ai, în funcţie de poziţia în care dormi

Poziția în care dormi poate aduce probleme serioase de sănătate pentru tine. Ai grijă cum ții capul pe pernă și ce poziție adopți pentru cele 8 ore de somn.

06 iul. 2015, 15:03
Ce problemă de sănătate ai, în funcţie de poziţia în care dormi

1. DORMITUL PE BURTĂ
Nu dormi pe burtă dacă nu respiri foarte bine pe nas în timpul somnului! Dacă alegi să dormi pe burtă, asta înseamnă că te confrunți cu dureri de spate destul de apăsătoare precum și cu probleme de anxietate cauzată de locul tău de muncă. Dormitul pe burtă cu fața în partea dreaptă poate să îți „șifoneze” fața, ducând la apariția mai rapidă a ridurilor și, de asemenea, poate cauza dureri la nivelul gâtului.

2. POZIȚIA BEBELUȘULUI
Poziția în formă de fetuș este una dintre cele mai frecvente poziții de dormit. Persoanele care aleg să doarmă în acest mod sunt persoane foarte sensibile la schimbările bruște de temperatură, pot cădea ușor în depresie și, de asemenea, se confruntă adesea cu dureri de cap din cauza gândurilor supraaglomerate.

3. DORMITUL PE O PARTE, CU UN BRAȚ PE PERNĂ ȘI CELĂLALT PE DUPĂ CORP
Persoanele care dorm în această poziție au probleme acneice, potrivit specialiștilor. Culmea este că această poziție duce la deformarea sânilor la femei și grăbirea apariției pielii îmbătrânite la ambele sexe.

Citeste mai mult pe Revista TEO