Ce produse cosmetice de lux ai nevoie pentru rutina zilnică de îngrijire a pielii în sezonul rece?

În sezonul rece, tenul poate fi puțin uscat, iar asta înseamnă că are nevoie de o bună hidratare. Dacă pielea arată descuamată după aplicarea corectorului și a fondului de ten, atunci nici machiajul nu va fi unul extraordinar. Prin urmare, toamna și iarna nevoile noastre de îngrijire a pielii ne determină oarecum să folosim anumite produse cosmetice și de machiaj de calitate înaltă, care sunt special create pentru ten și pentru rutina zilnică de beauty.

30 oct. 2023, 10:54
Ce produse cosmetice de lux ai nevoie pentru rutina zilnică de îngrijire a pielii în sezonul rece?

Dermatologii recomandă câteva sfaturi în acest sens:

  • Folosirea unui demachiant universal care să ajute la echilibrarea funcției microbiomului cutanat
  • Pentru a combate semnele de îmbătrânire este indicată utilizarea unui balsam cu efect de întinerire și de iluminare instantanee, nutriție și lifting facial
  • În cazul în care tenul este plictisitor și tern, este necesar un peeling cu triplă acțiune ce are substanțe active care redau frumusețea și strălucirea acestuia; tratamentul de peeling trebuie să fie blând, să aibă ingrediente naturale (ex. acid salicilic, ceai verde, retinol), să reducă profunzimea ridurilor, să confere pielii o textură uniformă și catifelată
  • Utilizarea unui ser universal îmbogățit cu vitamina C, E, acid salicilic este o idee grozavă în sezonul rece, deoarece el are proprietăți antioxidante și poate ajuta în tratamentul petelor întunecate și în reducerea ridurilor și a liniilor fine
  • Tenul poate fi curățat cu un exfoliator dermatocosmetic, cu AHA activ, vitamine și ulei de migdale, ce netezește pielea, o face moale și netedă, elimină impuritățile și celulele epiteliale moarte.
  • În acele luni din an, în care temperaturile sunt scăzute și aerul uscat, textura țesutului cutanat poate suferi o serie de modificări. Potrivit experților, este necesară hidratarea pielii dar și stimularea producției de colagen și elastină, astfel este îmbunătățită elasticitatea, fermitatea și sănătatea pielii.

Un lucru esențial este și folosirea unui produs cu efect de regenerare, de menținere a sănătății barierei de protecție a pielii, reducere a ridurilor, îmbunătățirea texturii și elasticității pielii. În magazinele online se găsesc numeroase creme de față, anti-aging, care oferă pielii în sezonul rece îngrijirea de care are nevoie. Aceste produse au efect de lifting, matifiere, atenuează ridurile, hidratează intens, restaurează densitatea pielii și aspectul tineresc al tenului.

Hidratarea cu produse de brand de calitate înaltă menține pielea moale și catifelată în sezonul rece!

Fiecare femeie ar trebui să aibă acasă o cremă hidratantă cu efect de întinerire. Foarte multe produse de brand iconice au cosmetice anti-rid, cu formule revoluționare și ingrediente adecvate chiar și pentru pielea sensibilă.

Dacă pielea este mai uscată, atunci ea are nevoie de o cremă cu o formulă mai bogată, care să refacă și să protejeze bariera cutanată și să aibă efect de hidratare, calmare și de eliminare a senzației de piele crăpată. Cu un astfel de produs se fortifică funcția microbiomului cutanat, iar bariera naturală cutanată devine mai sănătoasă, acest lucru fiind esențial pentru că protejează împotriva toxinelor, infecțiilor, inflamațiilor și substanțelor chimice dăunătoare.

O opțiune excelentă este și un set unisex cu produse pentru nutriția și hidratarea pielii, care cuprinde cosmetice de brand pentru utilizarea zilnică, cu acid hialuronic și vitamina E.

Astfel de produse sunt foarte eficiente și acționează benefic asupra pielii. Ele ajută la reabilitarea pielii ce a suferit daune din cauza factorilor externi de mediu. Prin ingredientele naturale și formule unice care stimulează elastina și colagenul din piele, tenul va avea un aspect vizibil reîntinerit. Unele produse au și acid hialuronic care oferă tenului un plus de hidratare și îi îmbunătățește elasticitatea.

Magazinele online au o gamă foarte variată de produse de hidratare, care acționează pentru a încetini procesul de îmbătrânire a pielii din cauza vremii rece; acestea au antioxidanți, vitamina C care stimulează producția de colagen și oferă un aspect tonifiat și uniform tenului.