Ce promisiune i-a făcut Anamaria Prodan mamei sale în urmă cu mulţi ani. „Cel mai greu lucru este pentru copii” VIDEO

Anamaria Prodan a dezvăluit lucruri mai puțin cunoscute din relația cu mama ei, celebra artistă Ionela Prodan. Interpreta de muzică populară a susținut-o necondiționat pe fiica sa, iar impresara a fost cea care s-a ocupat de îngrijirea și tratamentele medicale ale mamei sale, în ultimii ani de viață.

02 nov. 2023, 08:14
Ce promisiune i-a făcut Anamaria Prodan mamei sale în urmă cu mulţi ani. „Cel mai greu lucru este pentru copii” VIDEO
Ce promisiune i-a făcut Anamaria Prodan mamei sale în urmă cu mulţi ani. "Cel mai greu lucru este pentru copii"

Ce promisiune i-a făcut Anamaria Prodan mamei sale în urmă cu mulţi ani. Vedeta a dezvăluit la Online Story by Cornelia Ionescu că i-a făcut mamei sale o promisiune, în urmă cu mulți ani. legat de aceast aspect, impresara mărturisește că întotdeauna este greu pentru copiii care se nasc în familii celebre să nu fie confundați sau asociați doar cu părinții lor, ci recunoscuți și pentru meritele lor proprii.

„Pentru o familie cumva cunoscută, cel mai greu lucru este pentru copii. Numele apasă foarte greu peste copii. Eu am fost cumva terorizată să nu cumva cineva să îmi spună: nu știu cum o cheamă mă, e fata cântăreței. Nu știu cum o cheamă! Eu i-am spus mamei mele că într-o zi am să fiu mai cunoscută ca ea. I-am spus: într-o zi, am să ajung mai cunoscută ca tine, ai să vezi!”, a declarat Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan dezvăluie cum se menţine în formă la vârsta de 50 de ani. „E o chestie de familie” VIDEO

Impresara poartă şi  numele mamei sale, așa că în acte este trecută Anamaria Ionela Reghecampf (încă nu s-a pronunţat divorţul de antrenor). Astfel, ori de câte ori impresarei i se spunea că nu s-a știut că este și ziua ei, aceasta le promitea că într-o zi vor ști și mai ales va fi mai cunoscută ca mama sa. „De ce? Pentru că de Sfântul Ioan eu nu primeam nicio floare și nicio urare. Ea era Ionela Prodan, eu eram Anamaria Ionela, fata Ionelei. Eu nu primeam nimic și ea primea flori și cadouri. Atunci le spuneam: este și ziua mea! Și eu sunt Anamaria Ionela. Toți îmi spuneau că nu au știut și atunci am zis: lasă că o să vină ziua în care o să știți și voi și o să fiu mai mare decât ea”, a mai spus Anamaria Prodan.