Ce propunere i-a făcut Connect-R lui Theo Rose. Artistul a recunoscut tot: „Nu mai pot, vreau!”

Ce propunere i-a făcut Connect-R lui Theo Rose, una dintre cele mai talentate artiste din România. Pentru că se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani, dar și de colegi de breaslă, și pe bună dreptate, Connect-R a venit cu o idee, pe care Theo Rose a acceptat-o imediat.

11 sept. 2023, 15:15
Ce propunere i-a făcut Connect-R lui Theo Rose. Artistul a recunoscut tot: „Nu mai pot, vreau!”

Ce propunere i-a făcut Connect-R lui Theo Rose. Recent, artistul i-a recunoscut talentul inegalabil colegei sale de breaslă, moment în care și-a exprimat dorința chiar de a colabora cu ea și de a lansa o piesă împreună.

Citește și: Cum se descurcă Theo Rose cu kilogramele de când a devenit mămică: „Stres și toate cele. Adică asta îmi este firea”

Ce propunere i-a făcut Connect-R lui Theo Rose

Connect-R a postat în mediul online un scurt filmuleț cu Theo Rose în care interpretează impecabil o piesă, în dreptul căreia a scris că își dorește foarte mult să colaboreze cu artista în plan muzical. Imediat cum a văzut postarea, artista a repostat story-ul cântărețului, menționând că nici nu îndrăznea să se gândească că va avea ocazia să colaboreze cu un artist atât de mare și de iubit de la noi din țară.

Nu mai pot, vreau piesă cu Theo Rose”, a spus Theo Rose în mediul online. „Pfffff! Nici n-am îndrăznit să zic! Haidaa”, a fost reacția lui Theo Rose.

Theo Rose a izbucnit în lacrimi la Vocea României

Theo Rose ocupă scaunul de jurat cu Horia Brenciu în cadrul noului sezon de la Vocea României. Vedeta a avut parte de un moment foarte emoționant când una dintre concurente i-a cântat o melodie a Doinei Spătaru.

Plângem de proști, de emoții. O și știu pe Denisa(n.red. concurenta), ne-am întâlnit prin concursuri și festivaluri când eram amândouă mai mici. Piesa asta e piesa Doinei Spătaru, am înregistrat-o neștiind dacă o să pun cover-ul ăsta undeva, dar, în cele din urmă, am descoperit pentru ce am înregistrat.

A fost coloana sonoră a imaginilor cu nașterea lui Sasha. E o piesă extraordinară! M-a emoționat și piesa, și interpretarea ta… Mă bucur tare că ești aici! Cânți foarte frumos și sperăm să vii în echipa noastră și să reproducem emoția asta de câte ori o să avem ocazia”, a spus Theo Rose la Pro TV.