Ce pune pe masă Irina Loghin în seara de Crăciun! Meniul de milioane pe care l-a pregătit legenda folclorului românesc

Doamna folclorului românesc, Irina Loghin, se pregătește intens pentru Sărbătorile de Iarnă. De Crăciun, artista va petrece alături de cei dragi, după cum este obiceiul în familia ei. Iată ce bunătăți va pune pe masa de sărbători.

18 dec. 2023, 21:58
Ce pune pe masă Irina Loghin în seara de Crăciun! Meniul de milioane pe care l-a pregătit legenda folclorului românesc
Ce pune pe masă Irina Loghin în seara de Crăciun! Meniul de milioane pe care l-a pregătit legenda folclorului românesc

Irina Loghin a dezvăluit planurile pe care le are pentru perioada de Crăciun, împărtășind cu fanii ei și meniul pregătit pentru această zi specială. Dat fiind că Sărbătorile de Iarnă se apropie cu repeziciune, celebra artistă a împărtășit într-un interviu că intenționează să petreacă Crăciunul acasă, în compania familiei sale. A adăugat că a decorat bradul cu o lună înainte, dorind să se bucure de atmosfera festivă cât mai mult timp.

Citește și: Moş Crăciun nu i-a uitat pe bunicii noştri. Tichete sociale pentru pensionari, când aduce poştaşul „a 13-a pensie”

În plus, Irina Loghin a oferit detalii despre deliciile culinare pe care le va savura în ziua de Crăciun. Artista a mărturisit că se va răsfăța cu bucate alese, adăugând astfel o notă specială sărbătorii sale.

„O să sărbătoresc acasă Crăciunul, ca de obicei. Niciodată nu am plecat. Crăciunul îl fac în familie, căci așa am învățat de copilă, să fim împreună de sărbători.  Bradul eu l-am făcut cu o lună înainte, ca să ne bucurăm de el mai mult, să stea mai mult timp în casă că e o bucurie mare”, a declarat Irina Loghin în exclusivitate pentru FANATIK.

Cât despre bucatele pe care le va avea pe masa de Crăciun, artista are un meniu complet diferit, fiind o vegetariană desăvârșită.

„Rareori mănânc carne, poate doar când sunt plecată, căci la drum îmi este mai greu să pot să mă păstrez. Nu-mi place carnea, e adevărat, dar așa am fost și nevoită. Mănânc destul de rar. Uneori mai mănânci carne atunci când n-ai încotro, dar în general am un regim alimentar mai special. Știu ce-mi face bine, știu ce-mi face rău, deci carnea nu m-a atras și nu mă va atrage niciodată.  Înlocuiesc carnea cu tot felul de legume, tot felul de semințe, sarmale de post. Câteodată mai mănânc pește, dar trebuie să fiu sigură că peștele ăla e curat. De conserve de pește sau preparate din pește nici vorbă, dar și la cel proaspăt sunt atentă. Am văzut cât este de tratat și nu am mare încredere”, a spus Irina Loghin.

Irina Loghin susține că a păstrat la congelator urzici, leurdă și lobodă roșie.

„Mi-am păstrat niște urzici din primăvară, din alea tinere… M-am dus personal la pădure și le-am cules și le păstrez la frigider. Mie îmi fac foarte bine și urzicile, și leurda, loboda roșie. Fac supe cu ele, le mai gătesc și piure. Se poate trăi foarte bine și așa. Bag la semințe cu miez de nucă, cu migdale, cu tot felul”, a adăugat Irina Loghin, pentru FANATIK.

În cadrul unui interviu acordat lui Dan Negru, interpreta de muzică populară a făcut dezvăluiri emoționante despre mama sa. Artista susține că mama sa se aranja mereu de lăsata secului. Totodată, aceasta a precizat că cea care i-a dat viață nu s-a lăsat niciodată cu capul gol, mai ales în fața ei sau a fraților săi.

„ O visez de multe ori. De fiecare dată, de lăsata secului, mama se gătea. Ea nu s-a lăsat cu capul gol niciodată, nici măcar în fața fraților mei. Niciodată nu am văzut-o pe mama într-o cămașă de noapte sau pijama .”, a declarat Irina Loghin.

Irina Loghin susține că a moștenit de la mama sa să fie un om corect și să facă atmosferă bună în jurul ei.  Artista a povestit că mama sa a trăit până la vârsta de 82 de ani și are doar cuvinte de laudă la adresa ei.

„ Tot timpul îi simt și pe mama și pe tata. Am moștenit de la mama, în primul rând, să fiu corect. Am moștenit să fac atmosferă cu cei care mă întâlnec. Era simpatică mama, extraordinar! Ne amuzam în fiecare seară. Totdeauna ea avea o glumă de spus, o șotie. În momentul în care povestea, o făcea cu satiră. Era haioasă. A trăit până la 82 de ani și era foarte modestă. În momentul în care îi spunea cineva de mine că m-a văzut la televizor, nu se lăuda niciodată. Spunea că e har de la Dumnezeu.”, a mai spus Irina Loghin.

Citește și: Șocant! A încercat să-și ucidă soția cu cancer pentru a-i curma suferința. „Totul a fost oprit de membrii familiei care au observat ce făcea și l-au luat de pe ea”