Ce rasă de pisică ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Publicat: Vineri, 10 August 2018 11:54 // Actualizat: Vineri, 10 August 2018 11:54 // Sursa: romaniatv.net

Fiecare semn zodiacal are un caracter diferit şi la fel şi aceste animale. Prin urmare, compatibilitatea dintre personalităţi şi pisici este foarte importantă!

Foto: arta-feminitatii.ro

BERBEC

Pisica British Shorthair.

Berbecul este genul de om care trebuie să fie lider. El este Alfa şi Omega lumii şi este un adevărat pionier şi explorator. Personalitatea lui este dominantă, uneori agresivă, dar întotdeauna conduce spre dezvoltarea unui lucru nou şi important. Pisica din rasa British Shorthair se potriveşte cel mai bine cu personalitatea sa, drept urmare este cea mai potrivită pentru el.

Citeşte şi ZIUA INTERNAŢIONALĂ A PISICII. Iată ce mai fac celebrităţile din lumea micilor feline

TAUR

Pisica siameză.

Taurul este cunoscut ca fiind un om foarte independent care poate da dovadă de mare încăpăţânare atunci când vrea. El rămâne la ideea lui, iar onoarea înseamnă mult pentru el. Acestea este genul de om care ar prefera să moară decât să trădeze încrederea unui prieten şi pe care te poţi baza fără îndoială. Pisica siamză îi reprezintă în totalitate personalitatea, prin urmare este cea mai potrivită pentru el.

GEMENI

Pisica persană.

Gemenii sunt reprezentaţi de oameni care îşi urmează visurile. Ei sunt ambiţioşi, foarte energici şi îndrăzneţi pentru a ajunge unde şi-au propus. Nu există nimic care să le stea în cale dacă şi-au pus ceva în cap. Ei îi inspiră pe ceilalţi, fiind un exemplu pentru ei. Pisica persană le reprezintă personalitatea şi este cea mai potrivită pentru ei.

RAC

Pisica Ragdoll.

Racul este unul dintre cei mai enigmatici oameni pe care îi poţi întâlni. El poate fi raţional şi visător sau gheaţă şi foc în acelaşi timp. Imprevizibilitatea lui este cel mai mare atuu al său care îi oferă acea aură de mister. Pisica din rasa Ragdoll îi reprezintă cel mai bine personalitatea şi, prin urmare, este cea mai potrivită pentru el.

LEU

Pisica Maine Coon.

Leul este un adevărat războinic şi, totuşi, un suflet blând. El poate fi foarte protectiv cu cei drago, dar poate fi, de asemenea, complet indiferent faţă de cei pe care îi urăşte. Este persoana cea mai plină de compasiune pe care o poţi întâlni, dar fără îndoială te-ar rupe în bucăţi dacă l-ai provoca. Pisica Maine Coon îi reprezintă cel mai bine personalitate şi, prin urmare, este cea mai potrivită pentru el.

Continuarea articolului pe eva.ro.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop pisica pisica zodie pisici rase pisici zodie pisica
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7216
RON
26 Aug
noapte 20 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H