Ce reguli de bune maniere ai de respectat la plajă

Bunele maniere nu trebuie să-ţi lipsească în concediu. Iar când mergi la plajă există un set de reguli pe care ar fi bine să le iei în calcul.

03 aug. 2016, 19:34
Ce reguli de bune maniere ai de respectat la plajă

Iata ce reguli de bune maniere ai de respectat la plaja.
Respecta codul scutecelor
Regulile interioare stabilesc daca ii este permis micutului tau sa poarte scutecul cand intra in apa sau poate in functie de preferintele tale. In cele mai multe piscine publice copiii trebuie sa poarte scutece rezistente la apa. Insa, indiferent de reguli, trebuie sa te asiguri ca scutecul copilului este curat. Daca observi vreo schimbare, scoate repede copilul din apa si inlocuieste-l cu unul curat.
Nu aduce nisip in spatiul personal al altor oameni
Cand este vorba despre miscare pe plaja, indiferent ca este vorba despre copii, caini, vehicule sau sa scuturi prosopul, nisipul este o problema. De cele mai multe ori poti evita improscarea cu nisip a altora prin pastrarea unei distante corespunzatoare, mai ales cand ai copii sau animale de companie care aleaga in jurul prosopului. Daca esti cu caruciorul misca-te incet si cat mai departe de ceilalti. Si fii foarte atent atunci cand iti impachetezi lucrurile. Scuturarea prosopului este, clar, de evitat.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.