Ce relaţie avea Cătălin Predoiu cu Cristian Sima, brokerul acuzat de înşelăciune: Îi şi găteam

Cristian Sima, acuzat de înșelăciune și spălare de bani, a afirmat în interviul acordat unei televiziuni că a avut o relație extrem de apropiată cu Cătălin Predoiu, premierul din umbră al celor din noul PNL. Conform lui Cristian Sima, Predoiu a și câștigat bani frumoși de pe urma relației de prietenie și de afaceri.

11 mai 2015, 09:32
Ce relaţie avea Cătălin Predoiu cu Cristian Sima, brokerul acuzat de înşelăciune: Îi şi găteam

„Am avut o relație foarte apropiată, pentru că Predoiu nu prea avea prieteni și singurul pe care îl frecventa zi de zi eram eu. Adică, la 12 noaptea venea de la minister la mine acasă și mai și găteam câte ceva, că săracul era obosit și mort de foame” a spus Sima.

Mai mult, acesta a firmat că fostul ministru al Justiției avea birou în clădirea firmei sale, pentru care nu plătea chirie. Predoiu ar fi fugit din clădire atunci când presa a venit la firma de brokeraj, ca urmare a acuzațiilor ce apăruseră la adresa lui Sima.

„Avea biroul la parter, i-l oferisem eu pe gratis, și a fugit de frică pe stradă, ca să nu i se strice imaginea. N-a spus niciodată că a pierdut pe Bursă bani cu mine, dar n-a spus nici că a câștigat. Și asta au făcut foarte mulți” a mai spus Sima.