Ce relaţii karmice ai în funcţie de anul naşterii

Te întrebi de ce te întelegi bine cu anumite persoane şi de ce ai probleme cu altele? Acest lucru este efectul datoriilor karmice înscrise în anul naşterii tale.

03 feb. 2016, 15:22
Ce relaţii karmice ai în funcţie de anul naşterii

Pentru a afla care este cifra personalitatii tale, respectiv a destinului care iti este harazit, trebuie sa aduni numerele care compun data nasterii tale pana ajungi la o singura cifra ca rezultat.

Exemplu: Anul nasterii unei persoane este 14 mai 1978. Adunam astfel: 1+4+0+5+1+9+7+8 = 35 >> 3+5 = 8. Cifra care ii va determina relatiile karmice va fi, asadar, 8.

CIFRA 1

Esti o fire razbunatoare, insa iti faci prieteni cu usurinta. Toate relatiile cu cei din jur pornesc de la un raport de inechitate, iar cel care se considera mereu deasupra celorlalti esti tu. Un strop de umilinta te-ar putea ajuta sa nu intri in coliziune cu persoanele dragi.

CIFRA 2

Ai o personalitate duala. Vezi viata doar in alb sau negru. Pentru tine, nuantele de culori sunt inselatoare si neproductive in orice sistem existential. Relatiile cu cei din jur sunt la extreme: ori te intelegi de minune, ori esti la cutite non-stop cu ei. Nu exista cale de mijloc la tine.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com