Ce religie are Vlăduța Lupău. Puțini au știut asta. ”Dacă îl iubești pe Dumnezeu, El îți va da tot”

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Frumoasă, talentată, ea le-a intrat rapid la inimi fanilor. Nu mulți sunt cei care știu că Vlăduța Lupău este și o persoană foarte credincioasă. Ce religie are îndrăgita artistă.

18 iun. 2023, 13:19
Ce religie are Vlăduța Lupău. Puțini au știut asta. ”Dacă îl iubești pe Dumnezeu, El îți va da tot”

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Frumoasă, talentată, muncitoare, ea a devenit rapid una dintre cele mai respectate cântărețe din România.

Pe lângă cariera artistică extraordinară pe care o are, Vlăduța Lupău se bucură și de o viață de familie de invidiat. Are un copil superb și un soț care o susține în toate. De fiecare dată când a vorbit despre echilibrul dintre viața profesională și cea personală, Vlăduța Lupău a știut să-L aducă pe Dumnezeu în discuție, mărturisind că este o femeie credincioasă.

De altfel, aceasta a precizat că venirea pe lume a fiului ei a fost o minune, mai ales că medicii îi spuseseră că are probleme de sănătate.

Așadar, în cazul în care v-ați întrebat vreodată ce religie are Vlăduța Lupău, ei bine aceasta este creștin ortodoxă. De altfel, în fiecare duminică ea și soțul ei sunt nelipsiți de la biserică, amândoi fiind oameni cu recunoștință și iubire față de Divinitate.

De altfel, în urmă cu mai bine de un an, atunci când a anunțat că este însărcinată, Vlăduța Lupău i-a scris o scrisoare publică extrem de emoționantă copilului ei, în care i-a vorbit despre Dumnezeu, despre ajutorul și iubirea primite de la El.

Minunea mea 👶🏻 🤰🏽👼🏻
…azi de BUNA VESTIRE,
…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta!
Ce zici?! … stai să vezi ce mămică 🥰 … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi …
…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! 🙏🏼

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi!
Cu drag, mami! 🤍”, este mesajul scris de Vlăduța Lupău pe Instagram, în ziua în care a anunțat că este însărcinată.