Ce ritual are înainte de o partidă de amor în funcţie de zodie? Cine tratează femeia ca pe o prinţesă

Barbatul Taur nu concepe o partida de amor fara ca preludiul sa fie facut ca la carte iar Geamanul trateaza femeia ca pe o adevarata printesa. Descopera secretele amoroase ale fiecarei mascul, in functie de zodie.

16 iul. 2016, 07:52
Ce ritual are înainte de o partidă de amor în funcţie de zodie? Cine tratează femeia ca pe o prinţesă

BARBATUL BERBEC

Barbatul Berbec nu prea le are cu romantismul insa la sarutari este as! Acesta stie care sunt zonele erogene ale unei femei si le exploreaza pe deplin!

BARBATUL TAUR

Barbatul Taur nu concepe o aventura amoroasa fara initiere. Acesta aprinde lumanari si orneaza dormitorul cu petale de trandafiri. Paharul cu vin rosu nu lipseste, de asemenea.

BARBATUL GEMENI

Barbatul Gemeni stie sa trateze o femeie si o face sa se simta cea mai fericita printesa din lume. Orice partida sexuala cu un barbat Geaman include bomboane de ciocolata si sampanie.

BARBATUL RAC

Acesta este innebunit sa se joace cu parul partenerei, lucru ce excita la maxim aproape orice femeie. Face cum face dar reuseste sa ii starneasca interesul pentru nebunii din prima clipa.

BARBATUL LEU

Cel care este nascut sub acest semn zodiacal sare peste preludiu si trece direct la fapte. Nu ii face placere sa piarda vremea nici macar o clipa.

BARBATUL FECIOARA

Acest nativ este tare ciudat cand vine vorba de sex. Niciodata nu vei sti 100% ce isi doreste. Preludiul barbatului Fecioara tinde sa fie de multe ori mai pasional decat actul sexual in sine.

Cititi continuarea pe kfetele.ro