CE RUGĂCIUNE trebuie să spui DUMINICĂ pentru a-ţi merge bine în SĂPTĂMÂNA URMĂTOARE

Duminica, creştinii ortodocşi spun o rugăciune pentru a le merge bine în săptămâna ce urmează să înceapă.

23 sept. 2018, 15:59
CE RUGĂCIUNE trebuie să spui DUMINICĂ pentru a-ţi merge bine în SĂPTĂMÂNA URMĂTOARE

Iată rugăciunea care se spune pentru a-ţi merge bine în următoarea săptămână:

„Doamne, auzi rugăciunea mea, ascultă cererea mea, întru credincioșia Ta; auzi-mă, întru dreptatea Ta. Să nu intri la judecată cu robul Tău, că nimeni din cei vii nu-i drept înaintea Ta. Vrăjmașul prigonește sufletul meu și viață mea o călca în picioare; facutu-m-a să locuiesc în întuneric că morții cei din veacuri.

Rugăciuni puternice. Ce rugăciuni să spui când ai nevoie de un miracol. Cum se spun rugăciunile

Mâhnit e duhul în mine și inimă mea încremenită înlăuntrul meu. Adusu-mi-am aminte de zilele cele de demult; cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mâinilor Tale m-am gândit. Tins-am către Tine mâinile mele, sufletul meu că un pământ însetoșat. Degrabă auzi-mă, Doamne, că a slăbit duhul meu. Nu-ți întoarce fața Ta de la mine, ca să nu mă asemăn celor ce se pogoară în mormânt.

Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru momentul când se iau decizii importante. A fost interzisă de comunişti

Fă să aud dimineața milă Ta, că la Tine mi-i nădejdea. Arată-mi calea pe care voi merge, că la Tine am ridicat sufletul meu. Scăpa-mă de vrăjmașii mei, că la Tine alerg, Doamne. Învață-mă să fac voia Ta, că Tu ești Dumnezeul meu. Duhul Tău cel bun să mă povățuiască la pământul dreptății. Pentru numele Tău, Doamne, dăruiește-mi viață. Întru dreptatea Ta scoate din necaz sufletul meu. Fă bunătate de stârpește pe vrăjmașii mei și pierde pe toți cei ce necăjesc sufletul meu, că eu sunt robul Tău. Amin!”.