Ce rușine! Care sunt cele mai urâte orașe din România. Mare surpriză în TOP

Dacă de-a lungul timpului au fost realizate o mulțime de topuri ale „celor mai frumoase orașe din România", a venit momentul ca internauții să se pronunțe și asupra „celor mai urâte". 

10 mai 2023, 18:11
Ce rușine! Care sunt cele mai urâte orașe din România. Mare surpriză în TOP

Mai mulți români au încercat să găsească „cel mai urât loc din România”. Discuțiile aprinse pe această temă au avut loc pe platorma online Reddit.

Localitățile care au primit cele mai multe dintre voturi în topul „celor mai urâte orașe din România” sunt: Corabia, Făgăraş, Constanța, Ţăndărei și Giurgiu.

Corabia, din județul Olt, a primit cele mai multe voturi.

„Corabia, jud. Olt (după mine, ar trebui să-și schimbe numele în Epava). Atmosfera de cimitir, nimeni pe afară, niciun semn de viață. Străzi mai rele decât la bulgari, mai multe gropi și spărturi decât am fire de păr în cap.

Cale ferată lăsată în paragină, industria la pământ, evident. 90% din clădiri sunt ori abandonate, ori stau să cadă, gunoaie peste tot”, a explicat un utilizator al platformei.

Surprinzător, și cel mai mare oraș de pe litoralul românesc al Mării Negre face parte din acest top. Un localnic susține că arată „ca după bombardament”.

„Sincer, Constanța. Poate sunt părtinitor că stau aici de când mă știu și îi știu toate neajunsurile, dar e mare păcat ca un oraș cu atât potențial sa ajungă în halul ăsta. Înainte eram pe locul doi în țară ca importanță și acum cu multă indulgență mai intrăm în top 10. Sincer, acum orașul arată ca după bombardament”, a comentat un internaut.

Nici despre Giurgiu nu s-au spus lucruri prea frumoase: „Giurgiu. O combinație de sărăcie postindustrială și potențial irosit de decenii de administrare incompetentă”.